16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το ντέρμπι στο Βικελίδης και όχι μόνο στο προσκήνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αναμετρήσεις της Superleague κεντρίζουν και σήμερα το ενδιαφέρον και το BetMarket.grέχει την στοιχηματική πρόταση για τους αγώνες της ημέρας.

Ξεκίνημα από τον πρώτα χρονικά αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ. Ο Βόλος έχειπλέον πέντε διαδοχικές ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, σε τέσσερις εκ των οποίων δενκατάφερε καν να σκοράρει. Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης(1-0), ενώ νωρίτερα είχε χάσει στην έδρα του από τον Ατρόμητο (1-2). Γενικότερα, το κλίμαδεν είναι καλό και αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερο, καθώς σήμερα το έργο του είναιπολύ δύσκολο.

Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει για τα καλά στις καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πως η ήττα από τονΆρη ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχει ισάριθμες νίκες,σκοράροντας 10 τέρματα και κρατώντας σε όλα την εστία του ανέπαφη. Όσον αφορά τοσημερινό παιχνίδι, θέλει τη νίκη, για να παραμείνει στην κορυφή της Stoiximan Superleagueκαι η λογική λέει πως αν κάνει το παιχνίδι του, δεν θα δυσκολευτεί και πολύ.

Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτός του ότι υπερτερεί συνολικά, βρίσκεται και σε πολύκαλύτερη φόρμα. Η λογική λέει πως θα καταφέρει να πάρει το διπλό και ίσως πάρειέκταση το σκορ, συνεπώς θα επιλέξουμε το combo 2 & Over 1.5, το οποίοπροσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Συνεχίζουμε στο Περιστέρι και την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητοςσυνεχίζει το εντυπωσιακό αήττητο σερί του στην εποχή Ίλιτς. Πλέον, δεν έχει ηττηθεί σεκανένα από τα 13 τελευταία παιχνίδια του (7-6-0), για όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα στηνέδρα του, φέτος παραμένει αήττητος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στο-3 από την εξάδα και τα play-off.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα (17/01) από το Κύπελλο, χάνοντας από τον Άρη σταπέναλτι. Η αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση και 120 αγωνιστικά λεπτά, συνεπώς εκτός απότην απογοήτευση υπάρχει και η κόπωση. Περιθώρια για απώλεια της νίκης δεν υπάρχουνεδώ, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πάντως, φέτος στιςεξόδους της δείχνει να ζορίζεται, καθώς δεν κατάφερε να περάσει ούτε από την Κηφισιά (1-1), ούτε από τον Πανσερραϊκό (2-2), ούτε από τον Παναιτωλικό (2-2).

Το αήττητο σερί του Ατρομήτου δεν μας περνά απαρατήρητο, όμως η ΑΕΚ έχει τον πρώτολόγο εδώ. Στοιχηματικά βέβαια, αξία υπάρχει στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σεαπόδοση 2.05.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ του Παναθηναϊκού καιτου Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο,κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται στα προημιτελικά. Βέβαια, για να γίνει αυτό,χρειάστηκαν τα πέναλτι, οπότε οι παίκτες σίγουρα επιβαρύνθηκαν. Όσον αφορά το σημερινόπαιχνίδι, είναι το φαβορί κι έτσι αναμένεται να αγωνιστεί, έχοντας την κατοχή και ελέγχονταςτον ρυθμό του αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει σταθερά στην εξάδα και δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητεςγια να μπει στα play-off. Την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο (1-0) καινα επιστρέψει στα τρίποντα. Εκτός έδρας, οι αριθμοί του είναι αρκετά καλοί και έχει τηνπέμπτη υψηλότερη βαθμολογική συγκομιδή.

Η προϊστορία μας μπερδεύει αρκετά, καθώς στα 11 τελευταία παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχεικερδίσει μόλις δύο, ο Αστέρας τέσσερα και πέντε έληξαν χωρίς νικητή. Καλός επιθετικά οΠαναθηναϊκός, όμως αμυντικά δεν μπορούμε να πούμε πως πείθει. Την ίδια ώρα, οΑστέρας σκοράρει αρκετά, όμως και αυτός δεν είναι και τόσο σταθερός στην άμυνα.Συνεπώς, θα πάμε με το Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 2.29.

Κλείνουμε τα προγνωστικά Superleague με το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός. Ο Άρης έρχεταιστο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά τουΚυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκλεισαν την ΑΕΚ, όμως για να γίνειαυτό χρειάστηκαν τα πέναλτι, συνεπώς εκτός από ενθουσιασμός, υπάρχει και κόπωση.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, στη διαδικασία τωνπέναλτι κι έτσι πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με απογοήτευση και κόπωση. Τα αρκετά αρνητικάαποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Καρβαλιάλ κιέτσι δεν είναι απίθανο ακόμη και να αποχωρήσει, αν δεν κερδίσει σήμερα.

Μπορεί να ο Άρης να είναι πιο φορμαρισμένος, όμως το φαβορί παραμένει ο Ολυμπιακός.Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες σήμερα, την ώρα που ο Άρηςμπορούμε να πούμε πως θα έχει στο μυαλό του και το παιχνίδι της Τετάρτης (24/01) για τοΚύπελλο. Βέβαια, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παίξουν κλειστά και να μη δώσουνχώρους στον αντίπαλο, ενώ είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε λοιπόν έναπαιχνίδι, όπου ο Άρης θα στήσει το πλάνο του πάνω στον αντίπαλο και θα έχει ως σκοπό ναμην του επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι του. Το πιθανότερο αποτέλεσμα μοιάζει να είναι ηισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΕΛΛ1 – 21/1, 16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ: 2 και over 1,5 (Απόδοση: 1,70)ΕΛΛ1 – 21/1, 17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ: Goal/Goal (Απόδοση: 2,05)ΕΛΛ1 – 21/1, 19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Goal/Goal (Απόδοση: 2,29)ΕΛΛ1 – 21/1, 20:00 Άρης – Ολυμπιακός:Χ (Απόδοση: 3,50)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με αναλύσεις, μελετημέναπρογνωστικά και ειδικά στοιχήματα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό