18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το ναυάγιο: Η Ειρήνη προδίδει τον Πέτρο – Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πέτρος είναι το τραγικό πρόσωπο των εξελίξεων που έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA, Το ναυάγιο. Ενώ εκείνος με την Ειρήνη έρχονται κοντά, τελικά ο Ιπποκράτης με ύπουλο τρόπο καταφέρνει να την πείσει να τον παντρευτεί κι έτσι ο Πέτρος πληγώνεται ανεπανόρθωτα.

Την Κυριακή 14 Ιανουάριου επιστρέφει στις οθόνες μας το Ναυάγιο και μόνο για εκείνη την εβδομάδα θα προβληθούν πέντε νέα επεισόδια της σειράς. Σε αυτά ο Πέτρος και η Ειρήνη θα έρθουν πιο κοντά και θα καταλάβουν και οι δύο πως τρέφουν αληθινά αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Ο Πέτρος, αν και έχει μάθει για την πρόταση γόμου που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη, πιστεύει πως κι εκείνη τον έχει ερωτευτεί και δεν θα προχωρήσει σε αυτόν τον γάμο. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πείσει την Ειρήνη να δεχτεί να τον παντρευτεί και γι’ αυτό μαζί με τη Δήμητρα ετοιμάζουν ένα δείπνο-έκπληξη για εκείνη.

Ωστόσο, η κοπέλα τούς ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια και ο λιμενικός εξοργίζεται. Η Ειρήνη, συγκεκριμένα, ετοιμάζεται για τη μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη, με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο, η οποία κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας. Μόνο που την Ειρήνη σ’ αυτό το σπίτι την περιμένει μια τεράστια έκπληξη: το άρωμά της. Αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια της. Η Ειρήνη λυγίζει όταν ξαναμυρίζει το άρωμα που δημιούργησε με τον αγαπημένο της. Διηγείται στη Λίνα και στον Γιώργη την ιστορία του και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της κοπέλας. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα μεταφέρουν τον Τρύφωνα στο νοσοκομείο, καθώς παθαίνει κρίση. Την επομένη, ο Μάκης, γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.

Εκεί ο Πέτρος τής κάνει ένα τεράστιο δώρο δίνοντάς τής τη βαλίτσα του Απόστολου και οι δυο τους αντιλαμβάνονται πως τα αισθήματά τους είναι αμοιβαία. Λίγο μετά, η Ειρήνη φαίνεται αποφασισμένη να ακούσει την καρδιά της και να απορρίψει την πρόταση γόμου του Ιπποκράτη, όταν ανακαλύπτει σοκαρισμένη κάτι που θα ανατρέψει τις ισορροπίες μέσα της. Συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης, παρασυρμένος από τον θυμό του για την απουσία της, της λέει πως ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος και του μένει λίγος χρόνος ζωής. Το σχέδιο του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη. Ο Πέτρος, από την άλλη, δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται και αποφασίζει να κάνει την κίνησή του για να της το δείξει, καθώς πιστεύει πως μαζί της μπορεί να κάνει ξανά όνειρα για το μέλλον.

Το ναυάγιο

Βέβαια, αυτό που δεν μπορεί καν να φανταστεί είναι πως η Ειρήνη την ίδια ώρα δίνει θετική απάντηση στην πρόταση γόμου του Ιπποκράτη, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα χάσει τον πατέρα της. Φυσικά, ο λιμενικός χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, σε αντίθεση με τον Πέτρο, ο οποίος, όταν μαθαίνει πως η γυναίκα που ερωτεύτηκε ετοιμάζεται να παντρευτεί, βρίσκεται σε απόγνωση. Ο νεαρός απογοητεύεται και θέλει να κάνει τα πάντα για να τη σταματήσει αλλά παράλληλα νιώθει προδομένος. : Mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό