16.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Το νέο firmware φέρνει Dolby Atmos, 8TB SSD και σίγαση του beep

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony λανσάρει τη νέα beta έκδοση για το λογισμικό του PlayStation 5, η οποία αποκαλύπτει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες λειτουργίες που θα δούμε όλοι στις παιχνιδοκονσόλες μας μέσα στις επόμενες εβδομαδες, όταν και θα γίνει διαθέσιμη η τελική έκδοση για όλους τους χρήστες.

Ανάμεσα στις σημαντικότερες προσθήκες συμπεριλαμβάνεται η υποστήριξη των συστημάτων ήχου με τεχνολογία Dolby Atmos, καθότι η εταιρεία κατάφερε να καταστήσει συμβατή την δική της τεχνολογία Tempest 3D AudioTech με τις Dolby Atmos-enabled soundbars, συστήματα home theater και τηλεοράσεις. Η επιλογή για το Dolby Atmos θα προστεθεί στην ενότητα Audio Output στις γενικές ρυθμίσεις ήχου του PS5.

Εξίσου σημαντική η δυνατότητα χρήσης δεύτερου τηλεχειριστηρίου ως βοηθητικό για τους ανθρώπους με προβλήματα προσβασιμότητας, καθώς και η υποστήριξη απτικής ανάδρασης για το περιβάλλον χρήσης στα DualSense και PSVR2 Sense controllers.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά είναι και τα εξής:

Υποστήριξη εξωτερικού δίσκου M.2 SSD χωρητικότητας 8ΤΒ (από 4TB)Δυνατότητα αναζήτησης παιχνιδιών στην βιβλιοθήκηΔυνατότητα σίγασης του εναρκτήριου ήχου του PS5 (το χαρακτηριστικό beep)Νέο Discover Tips menuΑναβαθμισμένες καρτέλες Game HelpΔυνατότητα αποστολής προσκλήσεων σε groupsΠροεπισκόπηση του παραθύρου Share Screen

[Sony]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό