18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το μυστικό της Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας δίνει το κίνητρο για εκδίκηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μυστικό της Κυριακούλας έρχεται στο φως. Αλλά αυτό λειτουργεί ως μία ωρολογιακή βόμβα στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Η διαδρομή της σειράς το Προξενιό της Ιουλίας μπορεί να έχει συχνές αλλαγές στην τηλεθέαση λόγω ανταγωνισμού, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της. Και τώρα που οδηγούμαστε προς την κορύφωση, κάθε επεισόδιο είναι σημαντικό. Συλλέγουμε στοιχεία που μας οδηγούν στο φονικό του τέλους. Πρέπει οι ήρωες να βρουν κίνητρο για όσα πράξουν. Και αυτό σταδιακά θα τους δοθεί. Το μυστικό της Κυριακούλας, δίνει για παράδειγμα ένα ακόμη κίνητρο στον Γρηγόρη να σκοτώσει τον Γιωργίκη.

https://www.instagram.com/p/C5OTJ8zorLf/Η αναμέτρηση με το παρελθόν

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται χαρούμενη τη φετινή χρονιά γιατί ο ρόλος της ως Κυριακούλα και μαμά του Γρηγόρη και της Αλεξάνδρας στο Προξενιό της Ιουλίας, της έδωσε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει μία άλλη πλευρά του ταλέντου της. Είναι απλά, υπέροχη και δραματική όσο πρέπει. Σε προηγούμενα άρθρα μας και στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε μιλήσει για τον βιασμό της από τον πατέρα του Γιωργίκη Προβιού. Και τη βεβαιότητα – βάσει σεναρίου – που θα προκύψει στο μέλλον, πως η Αλεξάνδρα είναι παιδί του. Άρα ο σύζυγος της Ιουλίας και η Αλεξάνδρα είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Αυτό το τελευταίο θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε μελλοντικά γιατί δεν θα προκύψει προς το παρόν. Αυτό όμως που θα προκύψει είναι τα δύο κίνητρα που θα έχει ο Γρηγόρης στο μέλλον για να δολοφονήσει τον Γιωργίκη. Πρώτον γιατί θα μάθει πως το παιδί είναι δικό του, δεύτερον γιατί μέχρι τότε η κακοποίηση της Ιουλίας θα τον ταράξει και τρίτον γιατί θα έχει μάθει για τη μητέρα του και τον εφιάλτη που έζησε.

Όμως το μέλημα του Γρηγόρη δεν θα είναι να σκοτώσει μόνο τον Γιωργίκη. Θα είναι να βγάλει από το σπίτι την Ιουλία και την κόρη τους. Αυτό σημαίνει πως χάνει «πόντους» στο να είναι εκείνος που θα δολοφονήσει. Μπορεί να είναι όμως παρών. Προς το παρόν κανείς δεν ξέρει το φινάλε της σειράς – πλην των σεναριογράφων – και αυτό είπε και χθες η τηλεοπτική Ιουλία – Ευγενία Ξυγκόρου μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Και όπως είπε: «Στο Προξενιό της Ιουλίας δεν ξέρω ακόμη τι θα περάσω. Έχει αποφασιστεί πως θα τελειώσει η σειρά αλλά δεν μας λένε».

Στα πρόσωπα που αποκτούν επίσης κίνητρο είναι και ο πατέρας Επιφάνειος. Η τυχαία του συνάντηση με την Στεφανία θα του αποκαλύψει το πρόβλημα, πως ο Χρήστος είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα. Της ζητά να μην πει σε κανέναν πως τον είδε και σε λίγο διάστημα μαθαίνει την κατάληξή του και παίρνει την απόφαση να επισκεφτεί τον γιο του για να δει την κατάστασή του.

Είναι φυσικά εξοργισμένος από τον Γιωργίκη που διάλεξε την εύκολη λύση για τον γιο του και τον έκλεισε στην κλινική. Μήπως είναι καιρός να του αποκαλύψει πως είναι ο πραγματικός του πατέρας; Όχι ακόμη είναι η απάντηση. Αυτό θα επιβάρυνε την κατάσταση του Χρήστου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό