17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός AKTOR μέσα απ’ τα «μάτια» των παικτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απέδρασε απ’ το Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν (82-75) και βρίσκεται με το «ενάμισι πόδι» στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Η Euroleague έβαλε κάμερες πάνω στους παίκτες των γηπεδούχων και το αποτέλεσμα ήταν… μαγικό.

Το σπουδαίο διπλό των «πρασίνων» τους έφερε αγκαλιά με την δεύτερη θέση, αφού απομένει μόνο μία νίκη, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (11/04, 21:15), ώστε να οριστικοποιηθεί.

Η Euroleague προέβη σε μία ενδιαφέρουσα κίνηση, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πραγματικά ένα εκπληκτικό βίντεο δημοσιεύτηκε με τους ανθρώπους της που τοποθέτησαν κάμερες στο στήθος του Άιζακ Μπόνγκα και του Νιλς Γκιφάι. Έτσι προέκυψε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα από το ματς, με τους φίλους του μπάσκετ να βλέπουν σαν να ζούσαν τον αγώνα από μέσα. 

Τα σενάρια των playoffs για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αν κάνει το καθήκον του στην τελευταία αγωνιστική με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ θα τερματίσει 2ος και θα περιμένει στα Playoffs με πλεονέκτημα έδρας ή την Μακάμπι Τελ Αβίβ ή τον νικητή της τελευταίας αγωνιστικής (Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια).

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, είναι εξαρτώμενος από το αποτέλεσμα του «αιωνίου» αντιπάλου του όπου θα ελπίζει σε ένα θαύμα και σε «διπλό» της Άλμπα για να μπει στο κόλπο της τετράδας μέχρι και στο… φώτο φίνις. Αν όμως όλα κυλήσουν όπως προβλέπονται, θα τερματίσει είτε 5ος είτε 6ος, ανάλογα το αν νικήσει ή όχι την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ την επόμενη εβδομάδα (12/04). Κατ’ επέκταση, θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μονακό, Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό