21.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

«Άγγιξε» το θαύμα ο Παναθηναϊκός AKTOR αλλά πληγώθηκε από τη Μακάμπι στη Σερβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πήγε να κάνει το αδύνατο δυνατό ο Παναθηναϊκός AKTOR αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι «πράσινοι» φιλοξενήθηκαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και γνώρισαν την ήττα με 85-83 στο «Αλεξάντερ Νίκολιτς» για το game 3 της σειράς των Play Offs της Euroleague. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το σύνολο του Εργκίν Αταμάν δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα, με την εικόνα της ελληνικής ομάδας σε άμυνα και επίθεση να ήταν… αγνώριστη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Αν και βρισκόταν πίσω με 18 πόντους στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα να είναι ισόπαλος 83-83. Δυστυχώς ένα φάουλ του Γκραντ, έστειλε τον Μπράουν στο σημείο των βολών, ο οποίος με 2/2 διαμόρφωσε το τελικό σκορ (85-83).

MVP της αναμέτρησης ο Τζος Νίμπο με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός για τη Μακάμπι ήταν ο Λορέντζο Μπράουν με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ο Ναν που… ξύπνησε από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 25 πόντους, ενώ απίστευτος ήταν ο Παπαπέτρου με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Μπορεί να είχε συμπληρώσει νωρίς πέντε ομαδικά φάουλ η Μακάμπι, ωστόσο οι Ισραηλινοί είχαν τον έλεγχο σε άμυνα και επίθεση. Με 9/12 δίποντα και 5/5 βολές, είχαν σκοράρει 21 πόντους, ενώ είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά το ματς, έχοντας πετύχει μόλις 11 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Ναν να μην είχε ξεκινήσει ιδανικά το ματς, μιας και είχε 0/3 σουτ και 2 λάθη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, είχε βελτιωθεί επιθετικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς πέτυχε 26 πόντους, ωστόσο τα αμυντικά προβλήματα δεν είχαν λυθεί. Η Μακάμπι είχε το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου με 46-37, έχοντας μόνιμα το προβάδισμα στο σκορ και τον Τζος Νίμπο πρωταγωνιστή με 8 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε τέσσερα λάθη περισσότερα (6-2), ενώ σούταρε με 44% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα (5/13).

Η ελληνική ομάδα δεν είχε αλλάξει την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μακάμπι έπαιρνε… άριστα σε άμυνα και επίθεση τα πρώτα λεπτά, έχοντας πάει τη διαφορά στους 18 πόντους. Τα τελευταία δευτερόλεπτα του τρίτου δεκαλέπτου, οι «πράσινοι» ήταν ο εαυτός τους και είχαν μειώσει στους 8, ωστόσο με τρίποντο του Μπράουν, οι Ισραηλινοί είχαν το προβάδισμα με 67-56.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήγε να κάνει μία ιστορική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, είχε ισοφαρίσει σε 83-83, ωστόσο δύο εύστοχες βολές του Λορέντζο Μπράουν, διαμόρφωσαν το τελικό 85-83, με τον Ναν να αστοχεί στο τέλος σε τρίποντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό