18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το μαγαζί του Τζέκο που έκαναν «ντου» οι φίλοι του Ολυμπιακού με αρνητικές κριτικές

Ειδήσεις Ελλάδα

Σίγουρα δεν θα το περίμενε ο Τζέκο μιας και η απρεπή συμπεριφορά του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν μπορούσε να μείνει… ατιμώρητη από τους φίλους του Ολυμπιακού. Οι Έλληνες φίλαθλοι, μπήκαν στο ίντερνετ και το εστιατόριο του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε και έκαναν την μια κακή κριτική μετά την άλλη.

Το υπερπολυτελές εστιατόριο στο Ντουμπρόβνικ του Έντιν Τζέκο, δέχθηκε τις οργισμένες κριτικές των φιλάθλων του Ολυμπιακού, παίρνοντας έτσι το… αίμα τους πίσω για τα όσα έκαναν στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι, ο Βόσνιος επιθετικός των Τούρκων, είχε δείξει επιδεικτικά την τουρκική σημαία που απεικονιζόταν στην φανέλα της ομάδας του, προς την Θύρα 7, την οργανωμένη του Ολυμπιακού δηλαδή και έπειτα κοίταξε υποτιμητικά προς εκείνους, φτύνοντας στην συνέχεια. Οι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων όπως είναι λογικό αντέδρασαν γιουχάροντας τον Βόσνιο αλλά δεν έμειναν μόνον εκεί.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μπήκαν στην ιστοσελίδα όπου μπορείς να κάνεις κριτικές για τα οποιαδήποτε εστιατόρια ώστε να αξιολογήσει το πως πέρασες. Εκείνοι επέλεξαν φυσικά το εστιατόριο του Έντιν Τζέκο εν ονόματι «EZZA Restaurant» και έριξαν κατά ριπάς την μια κακή κριτική μετά την άλλη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι μια ημέρα πριν συμβεί αυτό το εν λόγω μαγαζί είχε 4,8  στα 5 αστέρια, και μετά τις Ελληνικές… παρεμβάσεις είχε φτάσει τα 4,5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό