16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το “καθαρίζει” ο Παναθηναϊκός στη γεμάτη Λεωφόρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις επιλογές από το 1.80 έως το 2.80 από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Είναι ευτυχία για τις ελληνικές ομάδες να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ενόψει των σημερινών τελευταίων αγώνων τους στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι, του αρκεί μια ισοπαλία για να προκριθεί, αλλά δεν θα παίξει αμυντικά, είναι δίκοπο μαχαίρι μια τέτοια τακτική.

Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του, είναι καλύτερη ομάδα, ειδικά αν καταφέρει να πετύχει ένα γκολ νωρίς, θα αναγκάσει τους Ισραηλινούς να ανεβάσουν πολύ ψηλά τις γραμμές τους, μοιραία αυτό θα δώσει χώρους στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς για να απλοποιήσει τα πράγματα. Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν, παίζει καιρό χωρίς Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ο Τζούρισιτς είναι απώλεια, αλλά συνήθως δεν έχει θέση βασικού.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάτσκα Τόπολα

Άλλαξαν πολλά στον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα, λύθηκε η συνεργασία με Μαρτίνεθ, τα… κλειδιά δόθηκαν στον Καρβαλιάλ και ο Πορτογάλος είναι αυτός που θα δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές ήρθε και το… λουκέτο στο Καραϊσκάκης λόγω των τελευταίων επεισοδίων και ο σημερινός “τελικός” με την Μπάτσκα Τόπολα έχει μόνο… πρέπει.

Η αλλαγή προπονητή από μόνη της φέρνει ένα… ηλεκτροσόκ, οι παίκτες βγάζουν μεγαλύτερη διάθεση προκειμένου να δείξουν πράγματα, οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτεροι από τους Σέρβους, έστω και χωρίς την βοήθεια της κερκίδας μπορούν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και να παίξουν Ευρώπη και τον Φεβρουάριο.

Ντέρμπι πρωτιάς στο Λονδίνο με επιθετικό… πνεύμα

Στο Λονδίνο κρίνεται η πρώτη θέση για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Φράιμπουργκ και παίζει για δύο αποτελέσματα, την ευνοεί και η ισοπαλία. Δεν είναι στα πάνω της η ομάδα του Λονδίνου, προέρχεται από την συντριβή 5-0 από την Φούλαμ, υπάρχει μια γκρίνια για τον Μόγες, ο ίδιος μίλησε για κούραση το προηγούμενο διάστημα, αλλά περιμένει ανάκαμψη. Οι Γερμανοί τρέχουν ένα σερί 3 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, θα παίξουν το… χαρτί τους για την 1η θέση χωρίς μεγάλη πίεση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ευκαιρία που δεν θα αφήσει να πάει χαμένη ο Παναθηναϊκός, θα βάλει πίεση στην Μακάμπι, θα πάει το ματς εκεί που θέλει και θα κάνει δική του την πρόκριση. Οι Ισραηλινοί δεν μπορούν παρά να παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό, θα δούμε αρκετά γκολ έχω την αίσθηση, επιλέγουμε 1 & over 2,5.

Αντίστοιχες είναι οι συνθήκες και για τον Ολυμπιακό, στη Σερβία είχε κάνει… δώρο την ισοπαλία στην Μπάτσκα Τόπολα, υπάρχει δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, θα αποκατασταθεί η τάξη, επιλέγουμε κι εδώ 1 & Over 2,5.

Η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει στα 19 από τα 20 τελευταία ευρωπαϊκά της, η Φράιμπουργκ έχει 5 στα 5 over 2.5 στον όμιλο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.80), 19:45
Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.98), 22:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό