23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το επισκεπτήριο από τον Κώστα Κόκλα και η ανάρτησή τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο νοσοκομείο την Παρασκευή το απόγευμα. Ο αγαπημένος φίλος και συμπρωταγωνιστής του στην παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», Κώστας Κόκλας, βρέθηκε στο πλευρό του για να του συμπαρασταθεί μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Μάλιστα, οι δυο τους ανέβασαν και μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ποζάρουν χαμογελαστοί στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

: instagram

Να θυμίσουμε ότι η είδηση για το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έγινε γνωστή την Πέμπτη το βράδυ, ενώ τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Το τι είχε συμβεί πραγματικά στο ηθοποιό, όμως, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε πως υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης και πλέον είναι εκτός κινδύνου: 

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του. Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό