19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το εξώδικο σε ιστοσελίδα για το υποτιθέμενο SMS στον Τσίπρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως είχε προαναγγείλει η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής και υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέστειλε εξώδικο σε ιστότοπο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα που αφορούσε δήθεν SMS προς τον Αλέξη Τσίπρα, με το οποίο του ζητούσε την παραίτησή του.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω περιστατικό διέψευσαν και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Απευθυνόμενη προς τον συντάκτη, η Έφη Αχτσιόγλου σημειώνει μέσω του εξώδικου: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η ίδια ζητεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα αυτούσιο το εξώδικο και καλεί τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Εάν δεν συμβούν αυτά εντός πέντε ωρών, η κ. Αχτσιόγλου προαναγγέλλει προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια.

«Για να επιτύχετε τον διττό σας στόχο που συνίστατο στην απαξίωση της προσωπικότητάς μου και της πολιτικής μου διαδρομής καθώς και στην παραπλάνηση των μελών και των ψηφοφόρων μας, προχωρήσατε σε ευρεία διάδοση του ψευδούς ισχυρισμού σας, αναρτώντας το δημοσίευμά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι επιτύχατε την αναδημοσίευσή του και διευρύνατε τους αποδέκτες του σε απροσδιόριστα μεγάλο αριθμό. Εν συνεχεία, επιδεικνύοντας αμετανόητη προσήλωση στον συκοφαντικό σας στόχο, επανήλθατε ο δεύτερος εξ υμών με νέα δημοσιεύματα, τα οποία αναρτήσατε στον ιστότοπό της πρώτης εξ υμών και ειδικότερα στις 18.09.2023 και ώρα 08.00, επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών, αναρτήσατε άρθρο του ίδιου συντάκτη σας με τίτλο « Κ. Αχτσιόγλου το SMS σας το έδειξε ο λαός» ενώ στις 19.09.2023 και ώρα 15.51 σε άρθρο σας με τίτλο « Κ. Αχτσιόλγου δεν φοβήθηκα Φρουζήδες και Μηλιώνηδες εσένα θα φοβηθώ;» συνεχίζατε να διαδίδετε τα ίδια ψευδή γεγονότα.

Ως άριστα γνωρίζετε, το γεγονός αυτό που θριαμβευτικά «αποκαλύπτετε» είναι ψευδές και κατασκευασμένο για να με παρουσιάσει ως υπονομεύτρια του πρώην Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα τον οποίο επίσης επιχειρείτε να απαξιώσετε πολιτικά, αφού τον εμφανίζετε ως άβουλο και ετεροκατευθυνόμενο.», υπογραμμίζεται στο εξώδικο της κ. Αχτσιόγλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό