16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το εκπληκτικό κορεό στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου που «έντυσε» το ΟΑΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει στη μάχη μιας πολύ σημαντικής αναμέτρησης, υποδεχόμενος την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (22/03, 21:15, Novasports Prime).

Οι «πράσινοι» θέλουν με τη δυναμική του κόσμου τους να φτάσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη που όχι μόνο θα εκτοξεύσει τις πιθανότητές τους για τετράδα και πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Euroleague Playoffs αλλά θα τους βάλει σε θέση φαβορί για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, μετά και την σημαντική νίκη που πήραν στην έδρα του Ερυθρό Αστέρα δύο βράδια πριν.

Απέναντί τους, οι Καταλανοί οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με κάτω τα χέρια από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (88-74) και ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για να διατηρήσουν μια απόσταση ασφαλείας μέσω της 2ης θέσης της κατάταξης και να μην μπλέξουν σε περιπέτειες ισοβαθμίας με τους αναγνώστες τους.

EUROKINISSI

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, πριν την έναρξη του τζάμπολ, την παράσταση «έκλεψε» το εκπληκτικό κορεό που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του «τριφυλλιού» στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, όπου και στις 19 Μαρτίου συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τον θάνατό του.

Μια τρομερή δημιουργία στόλισε το κεντρικό μέρος της κερκίδας του ΟΑΚΑ πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων, όπου απαθανατίζει τον άλλοτε εμβληματικό παράγοντα των «πρασίνων» να κρατά μια από τις κούπες της Ευρωλίγκας και να κάνει το σχήμα της νίκης μπροστά από μία σημαία του «εξάστερου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό