22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το «γύρισε» στο Μπέιζμπολ ο superstar του WWE

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία κατηγορία μόνος του πρέπει να θεωρείται ο Τζον Σίνα, ο οποίος προφανώς και έχει γίνει γνωστός σε όλο τον πλανήτη λόγω του WWE. Ο 46χρονος παλεστής, έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα στη ζωή του και ο αθλητισμός και η ηθοποιία, είναι κάποια πράγματα που τον έχουν «κερδίσει» ανά τα χρόνια.

Μπορεί να μην βρίσκεται στο πικ του, όσον αφορά τα σπορ (λόγω ηλικίας κυρίως), ωστόσο ο ίδιος δεν το βάζει κάτω, μιας και έχει φροντίσει να διατηρηθεί σε εξαιρετική φόρμα. Ποια ήταν λοιπόν η πιο πρόσφατη επαγγελματική κίνηση του Τζον Σίνα; Να παίξει μπέιζμπολ στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ.

Η Σαβάνα Μπανάνας, ανακοίνωσε ότι «κάνουμε το μπέιζμπολ για διασκέδαση, οι φίλαθλοι προηγούνται, το ίδιο και η ψυχολογία». Προς έκπληξη όλων που βρέθηκαν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας, είδαν τον Σίνα να φοράει την αθλητική στολή και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. 

Η αλήθεια είναι πως η απόδοσή του, όσο ήταν στο ματς, δεν ήταν και τρομερή, με τον ίδιο να μην τολμάει να κάνει κάποια… περίεργη κίνηση, μιας και προφανώς δεν έχει μάθει να παίζει σε τόσο υψηλούς ρυθμούς. Ο Σίνα απέφυγε το να γίνει viral για «κακό» λόγο και έμεινε μόνο στο γεγονός, ότι έστω και για ένα ματς, έπαιξε επαγγελματικά μπέιζμπολ. Το πότε θα κληθεί και αν θα κληθεί να αγωνιστεί ξανά είναι σίγουρα άγνωστο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό