23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

« Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απαντήσεις σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό της μέλλον έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη με δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους του Mega: 

«Δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Το ξέρετε κι εσείς ότι είναι νωρίς ακόμα. Κάθε χρόνο ξεκινούν συνήθως μετά το Πάσχα. Από τον Σεπτέμβρη έχουμε ένα πλάνο με το οποίο πηγαίνουμε μέχρι το Πάσχα. Είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά ίσως ήρθε η ώρα που θα πρέπει να συζητήσουμε κάποια πραγματάκια, κάποιες ιδέες, προθέσεις και επιθυμίες. Δεν θα σας πω για τη δική μου πρόθεση αλλά για την επιθυμία μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega. Ακούω και διαβάζω διάφορα, τα οποία με στενοχωρούν μερικές φορές. Εγώ είμαι καλά, περνώ πολύ καλά, γνωρίζω τους ανθρώπους και επικοινωνώ, επομένως αυτό έχω να πω και να δηλώσω. Τώρα με ρωτάτε ποια είναι η πρόθεσή μου για του χρόνου; Να κάνουμε οτιδήποτε θέλει το κανάλι με μεράκι και με κέφι. Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου, δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε να μπει. Είναι γνωστό. Υπάρχει περιεχόμενο α’ και περιεχόμενο β’. Είναι μέσα στις αρμοδιότητές μου κατά τη διάρκεια της σχέσης μου με το Mega. Τώρα το αν θα ενεργοποιηθεί και το πότε, είναι κάτι που δεν το αποφασίζω εγώ, αλλά το βράδυ χωρίς ταμπέλες είναι κάτι που ούτως ή άλλως το αγαπώ πάρα πολύ -είχα μπει πριν δέκα χρόνια με το Hashtag- και το βάζω πάντα στις συμφωνίες. Υπάρχει. Δεν είναι ότι θα μπει ή θα κάνουμε κάτι άλλο. Είναι θέμα το αν θα ενεργοποιηθεί ή όχι.

Αυτά σας τα λέω παρόλο που είναι λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να τις γνωρίζει κανείς. Απλά κι εγώ ακούω ρεπορτάζ για ραντεβού που έχουν γίνει και για συμβόλαια που λήγουν. Κρατήστε τα μισά. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει για όλες τις περιπτώσεις. Καταλαβαίνω πως υπάρχει μία ανακατωσούρα και αναστάτωση γύρω από το τηλεοπτικό, αλλά νομίζω ότι θέλει και λίγη ψυχραιμία από όλους. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει άγχος και βιασύνη». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό