20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 7-14 Απριλίου. Τι θα μας φέρουν οι κινήσεις των πλανητών;

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Με την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα.

Οι Εκλείψεις, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν είναι δείκτες αλλαγών για την ζωή μας, και η συγκεκριμένη είναι μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων χρόνων.

Στην ανάγκη μας για ανεξαρτησία αλλά και στις παρορμητικές κινήσεις, θα βάλει φρένο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια όψη ιδιαίτερα απαιτητική, η οποία ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά εάν κινηθούμε μεθοδικά.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα μας δώσει την δυνατότητα να ασχοληθούμε με θέματα που μας απασχόλησαν και στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ενώ θα έχουμε και πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις αλλά και συζητήσεις.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), οι οποίο θα προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα.Σε πιο στοχευμένες κινήσεις θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 07/04 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να προκαλέσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, μέχρι το μεσημέρι, στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των τριών τελευταίων ημερών.

 

Την Δευτέρα 08/04 η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα, τους επόμενους μήνες, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, κλείνοντας παράλληλα πληγές από το παρελθόν, και να πάρουν αποφάσεις που αναβάλλανε, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Τρίτη 09/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή, θα βοηθήσει να πάρουν άμεσες αποφάσεις και τολμηρές αποφάσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι εκπρόσωποι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Την Τετάρτη 10/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Κρόνο, θα βοηθήσει να οργανώσουν σωστά τις κινήσεις τους και με σιγουριά και τόλμη να διεκδικήσουν τα θέλω τους, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Πέμπτη 11/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μπορεί να είναι μια απαιτητική όψη, καθώς θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να κινηθούν μεθοδικά και να προχωρήσουν σε σημαντικές αποφάσεις.

 

Την Παρασκευή 12/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, εκτός από ευχάριστες συναντήσεις, θα ωθήσει να επανεξετάσουν τα σχέδια τους, και να δείξουν μεγαλύτερη εξωστρέφεια στην δουλειά τους, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

Το Σάββατο 13/04 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και υπόσχεται ότι θα περάσουν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Ενώ την Κυριακή 14/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, στις προσωπικές και οικογενειακές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η ζωή έχει ένα μαγικό τρόπο να μας οδηγεί στις αλλαγές που δεν τολμήσαμε στο παρελθόν μόνοι μας να κάνουμε, ώστε να θεραπεύσουμε τις πληγές μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό