19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφες 70-69: Ο Σλούκας υπέγραψε το θρίλερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Με καλάθι του Κώστα Σλούκα, 11.6’’ για το φινάλε, ο Παναθηναϊκός νίκησε 70-69 την Αναντολού Εφές και κατέλαβε την πρώτη θέση στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Το πρώτο νικητήριο καλάθι του ως παίκτης του «τριφυλλιού» σημείωσε ο έμπειρος γκαρντ.

Ο Σλούκας με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια σκόραρε κι έδωσε την πρωτιά στον Παναθηναϊκό, στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν αυτός που «μίλησε» τελευταίος, αλλά εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε κι ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος κατά διαστήματα ήταν ασταμάτητος και τελέιωσε το ματς με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ, ενώ στο τέλος επιβίωσαν από το… θρίλερ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Γενικότερα, έδειξαν ορισμένες πολύ ωραίες εικόνες από τα… προσεχώς, όπως η τελευταία εξαιρετική άμυνα, η οποία ανάγκασε τον Ουίλις να πάρει τρίποντο πίσω από τα οκτώ μέτρα.

Εν κατακλείδι ήταν η καλύτερη πρόβα τζενεράλε για τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, οι οποίοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο Super Cup, όπου θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-20, 36-31, 55-46, 70-69

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 1 , Γκάι 13 (3), Μπαλτσερόφκσι 6, Σλούκας 9 (1), Παπαπέπτρου 3 (1), Γκραντ 5 (1), Λεσόρ 21 (9ριμπ.) , Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ 3 (5ριμπ.), Μήτογλου 9 (9ριμπ.)ΕΦΕΣ (Τζαν): Λάρκιν 14 (2τρ., 6ασ.), Μπομπουά 8 (2) , Μπράιαντ 7 (1τρ., 6ριμπ.), Γκάζι, Κλάιμπερν 13 (3τρ., 8ριμπ.), Τόμπσον 5 (1), Πλάις, Χόλατζ, Οσμανί, Γιλμάζ, Ουίλις 10 (2), Ζίζιτς 11

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τους Ιπτάμενους Πυροσβεστικών Αεροσκαφών Canadair

Στο ημίχρονο του αγώνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τους τους Ιπτάμενους Πυροσβεστικών Αεροσκαφών Canadair για την αυτοθυσία και αυταπάρνηση που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμά και βραβεύει τους Ιπτάμενους Πυροσβεστικών Αεροσκαφών Canadair για την αυτοθυσία και αυταπάρνηση που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, των πολιτών και του περιβάλλοντος. ? pic.twitter.com/SN9LoojWQK

— Panathinaikos BC (@paobcgr) September 24, 2023

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Σλούκας



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό