20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τουρκικά ΜΜΕ: Στις 14 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την 14η Μαΐου βλέπουν ως πιθανή ημερομηνία επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τουρκικός ιστότοπος yirmidort αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στις συναντήσεις υψηλού επιπέδου που θα πραγματοποιηθεί ο Ταγίπ Ερντογάν μετά το τέλος της μουσουλμανικής γιορτής του Σεκέρ Μπαϊράμ.

Ανάμεσα στους ηγέτες που αναμένεται να υποδεχτεί ο Τούρκος πρόεδρος στην Άγκυρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον τουρκικό ιστότοπο να αναφέρει ότι η συνάντηση των δύο ηγετών θα γίνει στις 14 Μαϊου.

“Προσκεκλημένος του Ερντογάν στην Άγκυρα θα είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στις 14 Μαΐου, θα επανεξεταστεί η πρόοδος που έχει σημειωθεί στη συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη είδηση από τα τουρκικά μέσα έρχεται στον απόηχο μιας δύσκολης εβδομάδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών που έθετε θέμα αμφισβήτηση ελληνικής κυριαρχίας νησιών του Αιγαίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό