16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι φοβάται πιο πολύ το κάθε ζώδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αεροπλάνα, ύψος, κατσαρίδες ακόμα και περιστέρια, αποτελούν τις φοβίες πολλών ανθρώπων. Κάποιες από αυτές έχουν αποκτηθεί λόγω προσωπικών βιωμάτων, αλλά υπάρχουν και κάποιες που – όσο περίεργο και αν ακούγεται – οφείλονται στα… άστρα αφού το κάθε ζώδιο έχει ροπή προς συγκεκριμένες φοβίες.

Κριός

Ο κυρίαρχος Κριός φοβάται τη στιγμή που θα πάψει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε κουβέντες και να παίρνει αποφάσεις και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται την περίπτωση αυτό να αλλάξει για οποιοδήποτε λόγο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι large και το ξέρουν όσοι βρίσκονται γύρω του. Γι’ αυτό και οι μεγαλύτερες φοβίες του έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα.

Δίδυμος

Η καριέρα για τους Διδύμους είναι πάρα πολύ σημαντική. Αγαπούν την εξέλιξη και φοβούνται πολύ την αποτυχία και την απόρριψη.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν είναι οι πιο κοινωνικοί άνθρωποι, αφού αγαπούν την απομόνωση και την ηρεμία. Με λίγα λόγια, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, είναι συνήθως αγοραφοβικοί και αποφεύγουν τα μέρη με πολύ κόσμο.

Λέων

Η ήττα είναι η μεγάλη φοβία των Λιονταριών. Βασιλιάδες γεννημένοι, δέχονται μόνο την πρώτη θέση και καμιά άλλη δεν τους αρκεί. Αυτό ισχύει από την καριέρα, μέχρι και τα… επιτραπέζια παιχνίδια.

Παρθένος

Στην περίπτωση των Παρθένων δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Η μανία τους με την τάξη και την καθαριότητα τους κάνει να φοβούνται εξαιρετικά τα μικρόβια αλλά και τους ανθρώπους που δεν είναι οργανωτικοί.

Ζυγός

Η μοναξιά είναι αυτό που φοβούνται όσο τίποτε άλλο οι συναισθηματικοί και γεμάτοι πάθος Ζυγοί που αγαπούν πολύ την συντροφικότητα. Γι’ αυτό και σπάνια τους βρίσκει κανείς εκτός σχέσης.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν αντέχουν την απόρριψη από τον σύντροφό τους, αφού έχουν μάθει να έχουν εκείνοι πάντα το πάνω χέρι με τον σύντροφό τους. Έτσι εξηγείται που πολλές φορές τους βλέπουμε να κάνουν μεγάλες σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι τους.

Τοξότης

Το σκοτάδι και οι κλειστοί χώροι είναι το κόκκινο πανί για τους Τοξότες. Ως ελεύθερα πνεύματα που είναι θέλουν να έχουν αίσθηση τους χώρου που βρίσκονται και να μην νιώθουν εγκλωβισμένοι.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει χειρότερο από το να καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Τρέμει τα διλήμματα και πάντα θέλει να πετάει το… μπαλάκι σε άλλους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι εκ πεποιθήσεως ελεύθεροι άνθρωποι. Κατά συνέπεια, η δέσμευση οποιουδήποτε είδους τους τρομάζει όσο τίποτε άλλο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και φτιάχνουν τον δικό τους κόσμο. Άρα, οτιδήποτε τους επαναφέρει στην πραγματικότητα τους φοβίζει τόσο που θέλουν απλά να κλείσουν τα μάτια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό