17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τι συζητήθηκε στην συνάντηση Δένδια με Αμερικανούς Γερουσιαστές

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Jerry Moran και john Hoeven συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

“Ανταλλάξαμε, απόψεις για την κατάσταση στο Ισραήλ μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο.

Συζητήσαμε επίσης για την ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος – ΗΠΑ και την σημασία της για την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή”, έγραψε αναφορικά με την συνάντηση ο κ. Δένδιας στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” Χ “.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ την αμερικανική αντιπροσωπεία συνόδευε ο Αμερικανός πρέσβης George Tsunis.

Στην Χίο αύριο ο ΥΕΘΑ

Στη Χίο θα μεταβεί αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ελευθεριών, για την 111η επέτειο της απελευθέρωσης της νήσου.

Συναντήθηκα σήμερα με τους Αμερικανούς Γερουσιαστές, κ. @JerryMoran και κ. @SenJohnHoeven, τους οποίους συνόδευε ο Πρέσβης των ΗΠΑ @USAmbassadorGR, κ. George Tsunis. Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ @ChiefHNDGS, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ανταλλάξαμε,… pic.twitter.com/bj0ipdtOvX

— Nikos Dendias (@NikosDendias) November 10, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό