18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τι να βάλω σε συνέντευξη για δουλειά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μην το παρακάνεις με το business, ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Θα ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο θέλοντας να σου δώσουμε λίγο κουράγιο, αν αυτή την περίοδο αναζητάς μια νέα θέση εργασίας. Γιατί σίγουρα μέσα στη δύσκολη αυτή πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας είναι ακόμα πιο «επίπονο» για κάποιον να κάνει μια νέα αρχή σε μία καινούργια δουλειά. Παρόλα αυτά η εποχή μας ονομάστηκε από πολλούς ως η εποχή της μεγάλης παραίτησης με πάρα πολλούς εργαζόμενους στην post Co εποχή να έχουν αναθεωρήσει τις ανάγκες τους, προκαλώντας μια μεγάλη κινητικότητα. Όλα αυτά στα λέω για να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνη, αφού εκεί έξω είναι πολλοί άνθρωποι που αναζητούν τα επόμενα βήματά τους για το μέλλον. Και η αναζήτηση αυτή είναι εντελώς οκ.

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι επιστρέφει στις τάσεις των denims -Πώς να το φορέσεις την άνοιξη

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που σε αγχώνει περισσότερο σε μία συνέντευξη για δουλειά; To τι θα σε ρωτήσουν, το να φτάσεις στην ώρα σου και το τι θα φορέσεις. Ίσως δεν έχουμε τη δυνατότητα να δε βοηθήσουμε στα δύο πρώτα σου ερωτήματα, αλλά είμαστε εδώ για να καλύψουμε αναλυτικά το τελευταίο. Το dress code σε μία συνέντευξη για δουλειά φυσικά και εξαρτάται από το περιβάλλον, που στην πλειοψηφία του θα είναι corporate. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να εμφανιστείς με ένα άκρως αυστηρό στυλ, που θα σου στερήσει την άνεσή σου. Πάντα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που σου προκαλεί στρες, προσπάθησε να φοράς κάτι που να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση χωρίς να σε πιέζει και να σου προκαλεί σύγχυση.

Οπότε σίγουρα αυτή δεν είναι μία στιγμή που θέλεις να κάνεις δοκιμές. Φόρα ένα ζευγάρι παπούτσια που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και ξέρεις ότι μπορείς να κινηθείς με ευκολία, δώσε έμφαση στο πανωφόρι σου και την τσάντα που θα κρατήσεις και προσπάθησε όλο το υπόλοιπο σύνολο να είναι όσο το δυνατόν πιο basic. Το τζιν παντελόνι και τα flats φυσικά επιτρέπονται πλέον σε μια συνέντευξη για δουλειά. Μην κάνεις όμως υπερβολές, όπως για παράδειγμα ένα super baggy τζιν παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/C3izHRhSdJf/

Καλό μήνα με το μεγαλύτερο trend report της άνοιξης -Αναλυτικά όλες οι κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι αφού κρατήσεις μια basic βάση στο look εκείνης της ημέρας καλό θα ήταν να προσθέσεις και ένα στοιχείο του προσωπικού σου στυλ, όποιο και αν είναι αυτό: ένα hair accessory, ένα ωραίο make up look, ένα ιδιαίτερο κόσμημα, ένα item που έχεις στην προσωπική σου συλλογή από την οικογένειά σου ή κάτι vintage. Κάτι που θα δηλώσει την προσωπικότητά σου. Να περπατάς πάντα με αυτοπεποίθηση και με χαμόγελο. Και καλή επιτυχία!

Τα 7 stylish παντελόνια που θα φορέσουμε την άνοιξη -Εκτός από τζιν

15 outfits για να κερδίσεις τις εντυπώσεις (και τη θέση σου):



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό