22 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τι έδειξαν τα πλάνα από drone πάνω από τη Γάζα

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που τραβήχτηκαν την Κυριακή 26/11 από drone καθώς αποτυπώνουν τη βιβλική καταστροφή που έχει υποστεί η πόλη της Γάζας μετά από επτά εβδομάδες πολέμου που σοβεί ανάμεσα σε Ισραήλ  και Χαμάς.

Εν μέσω σχετικής ηρεμίας κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκεχειρίας, άνθρωποι εθεάθησαν να κινούνται γύρω από τα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν στη συνοικία Αλ Ζαχρά.

Από τότε που οι μαχητές της Χαμάς εξαπέλυσαν την άνευ προηγουμένου επίθεσή τους σε ισραηλινές πόλεις στις 7 Οκτωβρίου, σκοτώνοντας 1.200 ανθρώπους, η απάντηση του Ισραήλ ήταν η πιο αιματηρή και καταστροφική επίθεση ποτέ στον θύλακα της Γάζας μήκους 40 χιλιομέτρων.

Παλαιστίνιοι υγειονομικοί αξιωματούχοι στην περιοχή που διαχειρίζεται η Χαμάς λένε ότι ο βομβαρδισμός έχει σκοτώσει περισσότερους από 14.000 ανθρώπους, το 40% εκ των οποίων παιδιά, και ισοπεδώνει εκτάσεις κατοικημένων συνοικιών. Είπαν ότι χιλιάδες ακόμη πτώματα ενδέχεται να παραμείνουν κάτω από τα ερείπια, χωρίς να έχουν καταγραφεί ακόμη στους επίσημους απολογισμούς των νεκρών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό