18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Την Τρίτη η Αλ Χιλάλ ανακοινώνει τον Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει απόψε (3/6, 22:00) για τελευταία φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, στον αγώνα της πρωταθλήτριας Γαλλίας με την Κλερμόν.

Με μόνο βέβαιο το ότι ο «ψύλλος» αποχωρεί από την Πόλη του Φωτός, το φλέγον ερώτημα είναι σε ποιο σημείο της υφηλίου θα προσγειωθεί για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι πιθανοί προορισμοί για τον Μέσι είναι μόνο τρεις, εκ των οποίων θα πρέπει να επιλέξει έναν: η πρώην ομάδα του, Μπαρτσελόνα, η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία και η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα Sport, ο σαουδαραβικός σύλλογος εμφανίζεται πολύ αισιόδοξος για το «ναι» του επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα ώστε να ορίσει και την ημερομηνία υπογραφής του παγκόσμιου πρωταθλητή, πάντοτε σύμφωνα με τις πληροφορίες της καταλανικής εφημερίδας.

Η Αλ Χιλάλ θα ανακοινώσει την άφιξη του Μέσι την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου, για να ενεργοποιήσει όλο το πρωτόκολλο, ώστε η είδηση να έχει παγκόσμιο απόηχο.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η Sport, η πιο επιτυχημένη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα αμείψει τον «ψύλλο» με 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δημιουργώντας νέο ρεκόρ στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό