23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τζιν παντελόνι + πουκάμισο: Θα είναι το απόλυτο combo του φθινοπώρου σύμφωνα με τα catwalks

Ειδήσεις Ελλάδα

Απλό και εύκολο, είναι το combo που μπορούμε να 

Όταν είδαμε την Kaia Gerber να κάνει την έναρξη στο τελευταίο haute couture show του οίκου Valentino με ένα λευκό, ανδρικό πουκάμισο και ένα ιδιαίτερο τζιν παντελόνι, που δεν ήταν τζιν παντελόνι αλλά ένα αριστούργημα από μικροσκοπικές κεντημένες χάντρες στο χρώμα του indigo, καταλάβαμε ότι αυτός ο συνδυασμός θα μας απασχολήσει και μάλιστα άμεσα. Όπως δήλωσε και ο Pier Paolo Piccioli, ο creative director του οίκου Valentino, η απλότητα είναι στην πραγματικότητα η πολυπλοκότητα που έχει λυθεί. Και αυτό το mindset φαίνεται να έχει γίνει επίκεντρο για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η μόδα τελευταία.

VALENTINO COUTURE

Φυσικά, θα μου πεις ότι ένα τέτοιο combo δεν είναι κάποια νέα ανακάλυψη, ούτε κάτι το πρωτότυπο που δεν έχεις δει ή δεν βλέπεις συχνά στους δρόμους της πόλης. Και μάλιστα σε όλες τις εποχές του χρόνου με τις κατάλληλες προσθήκες. Αλλά αυτή ακριβώς είναι και η ουσία του. Η μόδα που δεν έχει εποχή, τάσεις και σεζόν είναι η πιο απελευθερωτική και «δημοκρατική» μορφή της μόδας. Το mindset έχει αλλάξει και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενες, που ζούμε την επιστροφή του κόσμου της μόδας στα basics, στα κλασικά, σε αυτά που έχουν αξία. Και αυτό αποδεικνύεται από τις περισσότερες συλλογές που είδαμε στα catwalks μέσα στην περασμένη άνοιξη για το Spring/Summer 2024.

Οι statement μπαλαρίνες που θα φοράμε το φθινόπωρο -Είναι η νέα εμμονή των fashion girls

Τζιν παντελόνι + πουκάμισο: Πώς μπορεί να κάνει statement ένα κλασικό combo;

Όπως σε κάθε basic της ντουλάπας μας, έτσι και εδώ, αυτό που έχει σημασία είναι η καλή ποιότητα και η εξαιρετική εφαρμογή. Οπότε αυτό πρέπει να κάνουμε και εδώ. Να επιλέξουμε δηλαδή το αγαπημένο μας denim παντελόνι, αυτό που αναδεικνύει τη σιλουέτα μας και μας ταιριάζει γάντι και να το συνδυάσουμε με ένα πουκάμισο με ιδιαίτερη γραμμή, που να έχει για παράδειγμα μεγάλους γιακάδες, puffy μανίκια ή κουμπιά και λεπτομέρειες που κάνουν το δικό τους statement.

Φυσικά, το πουκάμισο μας δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι λευκό, όπως αυτό στο catwalk του Valentino, αλλά μπορούμε να παίξουμε με τα χρώματα, αν και θα σε συμβούλευα να παραμείνεις στις μονοχρωμίες και βάλεις ένα edgy touch με τα παπούτσια και την τσάντα σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό