23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τεράστια φωτιά δίπλα στο γήπεδο της Σαουθάμπτον, έφερε αναβολή του αγώνα των αγίων με την Πρέστον

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΓΛΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
06.03.2024 | 17:11

Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη (06/03) στο Σαουθάμπτον καθώς ξέσπασε μία πολύ μεγάλη φωτιά σε κτίριο δίπλα στο “Σεντ Μέρις” και προκάλεσε την αναβολή της βραδινής αναμέτρησης της Championship μεταξύ των αγίων και της Πρέστον.

Το βράδυ της Τετάρτης (06/03) η Σαουθάμπτον ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθεί με την Πρέστον σε ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σε αυτόματη άνοδο στην Premier League, με το ματς ωστόσο για την 36η αγωνιστική της Championship να αναβάλλεται.

Και αυτό γιατί ξέσπασε το απόγευμα μεγάλη φωτιά σε παλιά αποθήκη, που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της Σαουθάμπτον, το “Σεντ Μέρις”, με τους καπνούς να διακρίνονται από χιλιόμετρα και την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στην περιοχή για να περιορίσει την έκταση της ζημιάς.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του “BBC”, εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο “Σεντ Μέρις” αρκετά άτομα, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι της ομάδας, που ειδοποιήθηκαν άμεσα από τα μεγάφωνα του σταδίου να εγκαταλείψουν το χώρο στο πλαίσιο της αναγκαίας εκκένωσης.

“Η Σαουθάμπτον με λύπη ανακοινώνει ότι ο αποψινός αγώνας της Championship εναντίον της Πρέστον αναβλήθηκε. Η απόφαση λήφθηκε μετά από διαβούλευση με τις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα κτίριο δίπλα στο στάδιο Σεντ Μέρις.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στην περιοχή με κλειστούς δρόμους γύρω από το γήπεδο, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την κατάσταση.

Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία της Πρέστον και της διοργανώτριας αρχής, και ενώ εκτιμούμε την απογοήτευση που μπορεί να νιώθουν οι οπαδοί, ελπίζουμε να κατανοήσουν την ανάγκη να βάλουν την ασφάλεια των οπαδών και του προσωπικού και των δύο συλλόγων πάνω από όλα.

Ο αγώνας θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, και όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα θα ισχύουν για το νέο παιχνίδι”, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της η Σαουθάμπτον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό