17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τενίστρια έπαθε κρίση πανικού μετά από τραγικό λάθος διαιτητή και αδικαιολόγητες αποδοκιμασίες

Ειδήσεις Ελλάδα

VIRAL

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ
19.07.2023 | 15:23

Τενίστρια αποχώρησε με κρίση πανικού από το κορτ και η αντίπαλος της πανηγύριζε
PRINT SCREEN

Τραγικό συμβάν σε αγώνα τένις στο Grand Prix της Βουδαπέστης με τη Σουάι Ζανγκ να αποχωρεί από το κορτ με κρίση πανικού μετά από τραγικό λάθος διαιτητή και τις αδικαιολόγητες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της.

Σοβαρό αντιαθλητικό περιστατικό, έλαβε χώρα στο Grand Prix της Βουδαπέστης. Στον αγώνα της Σουάι Ζανγκ κόντρα στην Αμαρίσα Τοθ, για την φάση των 32.

Ένα χτύπημα της Ζανγκ, το οποίο βρήκε τη γραμμή δεν μέτρησε υπέρ της, ύστερα από απόφαση της διαιτητή, παρ’ όλο που κατέβηκε η ίδια να δει το σημάδι. Η Κινέζα, όντας έξαλλη, ζήτησε να επέμβει η supervisor.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Δεν έφτανε αυτό, η αντίπαλός της, πήγε και έσβησε το σημάδι με το πόδι της. Το κοινό όλο αυτό το διάστημα την αποδοκίμαζε όμως η Ζανγκ είχε ξεκάθαρα δίκιο.

Έπειτα, πήγε και έκατσε στον πάγκο της εμφανώς σε κακή κατάσταση. Όσα προηγήθηκαν οδήγησαν τη Ζανγκ να πάθει κρίση πανικού.

Η 34χρονη αθλήτρια, κάτω από αυτές τις συνθήκες αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγώνα. Πριν φύγει από το κορτ, κατευθυνόμενη προς τα αποδυτήρια, έδωσε το χέρι της τόσο στη διαιτητή, όσο και στην Τοθ, η οποία πανηγύριζε έξαλλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό