22.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τελικά πόσο επικίνδυνη είναι η κατανάλωση (κόκκινου) κρέατος για την υγεία και το περιβάλλον;

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι το κρέας επικίνδυνο για την υγεία σας;

Μπορεί να έχετε ακούσει πολλά για τις επιπτώσεις του κρέατος στην υγεία και το περιβάλλον τα τελευταία χρόνια. Αυτό το άρθρο περιγράφει τα διατροφικά οφέλη και τους κινδύνους από την κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος, αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ένας εύκολος τρόπος για να ξεχωρίσετε το κόκκινο κρέας από τα άλλα είναι κοιτάζοντας το χρώμα του όταν είναι ωμό και φρέσκο. Το κόκκινο κρέας έχει κόκκινο χρώμα πριν το μαγείρεμα. Περιλαμβάνει διάφορα κομμάτια κρέατος από βοδινό, μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνί, πρόβειο κρέας και κατσίκι, καθώς και κιμά και μπιφτέκια που παρασκευάζονται από αυτά.

Το λευκό κρέας αναφέρεται κυρίως σε διάφορα είδη πουλερικών, όπως κοτόπουλο, πάπια ή γαλοπούλα, καθώς και άλλα ανοιχτόχρωμα κρέατα όπως το κουνέλι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό