16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τελευταία εκπομπή για την Ελένη Τσολάκη: «Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελένη Τσολάκη και η εκπομπή της Open Weekend έριξε το Σάββατο αυλαία. Η παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Open, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του σταθμού και την ομάδα της εκπομπής της, μετέφερε τα συναισθήματά της για αυτήν την δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, αλλά συνάμα και διδακτική.

«Χθες δεν κοιμήθηκα και σκέφτηκα τι να πω. Ήταν τέλη Αυγούστου όταν ήρθα εδώ για να προετοιμάσω το Open Weekend. Πάγωσα όταν ήρθα για το πως θα ανταπεξέλθουμε από την άποψη του ανθρώπινου δυναμικού. Εισπράττω ακόμα την αγάπη και σας ευχαριστώ. Δεν μετράνε οι αριθμοί ούτε η ποσότητα. Είναι η πιο μικρή ομάδα.

Ζήσαμε πολλά, όμορφά άσχημα γελάσαμε κλάψαμε, ανταμειφθήκαμε. Οι ομάδες κάνουν την διαφορά κι αυτή η ομάδα έχει καρδιά. Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ είναι σε εσάς που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία για αυτό το ταξίδι. Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Ήταν πολύ όμορφη χρονιά που με ωρίμασε και με δυνάμωσε. Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας.» είπε στους τηλεθεατές η Ελένη Τσολάκη.

Ο Τριαντάφυλλος ανέλαβε να ανεβάσει το κέφι με μεγάλες επιτυχίες και να συνδράμει με το μουσικό μέρος στο όμορφο κλείσιμο της εκπομπής. Ωστόσο μία ατάκα του, μετά την προβολή των αγαπημένων στιγμών των συντελεστών της εκπομπής, κατάφερε να αφήσει άφωνη την παρουσιάστρια. «Φίλε, με συγκινήσατε τώρα. Ότι τελειώνει έτσι, σας έβλεπα εκεί τα προσωπάκια σας ωραία. Εντάξει, δεν θα είστε του χρόνου πάλι;» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος. «Τώρα κι εσύ βαλτός είσαι; Ποιος σε έστειλε; Από ποια κάμερα, εκπομπή κάνεις πέσιμο;» είπε η Ελένη Τσολάκη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό