17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τελειώνει πρόωρα η σεζόν στην Ligue 1;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόωρο τέλος στην εφετινή σεζόν της Ligue 1 έβαλε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εντουάρ Φιλίπ, μετά τις ανακοινώσεις που έκανε για τον «οδικό χάρτη» άρσης των περιοριστικών μέτρων. 

Ο κ. Φιλίπ ανακοίνωσε ότι θα επιτραπεί η ατομική προπόνηση σε ανοιχτούς χώρους από τις 11 Μαϊου, με τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, απέκλεισε όμως την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, την άσκηση σε αθλήματα επαφής, καθώς και τη χρήση κλειστών εγκαταστάσεων για προπόνηση. 

Ο Γάλλος πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα επιτρέπεται η διεξαγωγή εκδηλώσεων (πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών) με περισσότερους από 5.000 ανθρώπους, κάτι που σημαίνει ότι, ακόμη κι αν τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι αποφάσεις της κυβέρνησης οδηγούν μοιραία τη Ligue 1 (όπως και την αντίστοιχη λίγκα του ράγκμπι) στον πρόωρο τερματισμό της φετινής σεζόν, με την ελπίδα να μπορέσει τουλάχιστον να ξεκινήσει κανονικά η επόμενη χρονιά, έστω και χωρίς θεατές για κάποιο διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό