18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν όσα έζησαν με το ταίρι τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αναμνήσεις και η νοσταλγία των ευτυχισμένων στιγμών που έζησαν μαζί δεν τα αφήνουν να ξεχάσουν και να προχωρήσουν

Μερικοί άνθρωποι, μετά από έναν χωρισμό, ρίχνονται με λαχτάρα στην αναζήτηση νέων ερωτικών οριζόντων, αφήνοντας στην άκρη τις αναμνήσεις που μερικές φορές αναδύονται και τους θυμίζουν τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν δίπλα στον/στην πρώην τους. Υπάρχουν όμως και άλλοι που, όχι μόνον δυσκολεύονται να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, αλλά συνηθίζουν να κουβαλάνε μέσα τους τα τραύματα του παρελθόντος και να βυθίζονται σε μια θλιμμένη και συχνά αδιέξοδη κατάσταση, όπου Οι αναμνήσεις και η νοσταλγία των ευτυχισμένων στιγμών που έζησαν μαζί δεν τα αφήνουν να ξεχάσουν και να προχωρήσουν.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν όσα έζησαν με τους συντρόφους τους και να προχωρήσουν σε μια νέα σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν τον πρώην τους. Μπορεί να είναι απολύτως πεισματάρης, είναι όμως και μυστικά ρομαντικός που ερωτεύεται βαθιά και με ένταση. Παρόλο που οι Ταύροι απολαμβάνουν τον χρόνο με τον εαυτό τους, αγαπούν επίσης την καθημερινή ρουτίνα, και από τη στιγμή που θα συνηθίσουν την συμβίωση με έναν/μια σύντροφο, είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να φανταστούν τον εαυτό τους να βρίσκεται μόνος, χωρίς να απολαμβάνουν μαζί του/της αυτές τις μικρές, καθημερινές στιγμές.

Μπορεί βέβαια αυτό που νοσταλγούν να μην είναι καν ο/η πρώην τους, αλλά η σταθερότητα και η ασφάλεια που τους παρείχε η σχέση. Αυτό το γήινο ζώδιο θέλει να αισθάνεται άνετα, χωρίς να δυσκολεύεται, και το πιο πιθανό είναι να νοσταλγεί για πολύ καιρό την οικειότητα, ακόμα και αν δεν νιώθει πλέον καμία έλξη, είτε ερωτική είτε συναισθηματική για το πρώην ταίρι του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό