15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα τελευταία λόγια του Ντέιβιντ Μπόουι στον Γκάρι Όλντμαν: «Άντε γαμ…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οκτώ χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Ντέιβιντ Μπόουι, αλλά για όσους αγάπησαν εκείνον και το ταλέντο του εξακολουθεί να είναι σαν να πέρασε μία ημέρα…

Μεταξύ αυτών είναι και ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός, Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος ήταν πολύ στενός φίλος με τον θρυλικό ροκ σταρ, με τον οποίο μάλιστα επικοινωνούσαν ανελλιπώς μέσω Skype κάθε Κυριακή, μέχρι το τέλος του, στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Μάλιστα, ο Γκάρι Όλντμαν μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του CBSΟ «The Drew Barrymore Show» όπου και αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που του είπε ο φίλος του, στην τελευταία επικοινωνία που είχαν προτού ο Ντέιβιντ Μπόουι φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τελευταία φράση του Μποουι προς εκείνον ήταν ενδεικτική του ατίθασου του χαρακτήρα του. Συγκεκριμένα, του είπε…: «Άντε γαμ…».

Η βρισιά φυσικά δεν απευθυνόταν στον ίδιο αλλά στην προσπάθεια που έκανε να τερματίσει την κλήση στο Skype, καθώς δεν τα πήγαινε καλά με την τεχνολογία. Σύμφωνα με τον Γκάρι Όλντμαν, ο Ντέιβιντ Μπόουι του είπε «εντάξει, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα» και προσπάθησε να αποσυνδεθεί. Κάτι, όμως, που αποδείχθηκε δύσκολο για εκείνον, με αποτέλεσμα να ακουστεί να φωνάζει «φύγε, φύγε» πριν τελικά πατήσει το κουμπί του τερματισμού της επικοινωνίας και πει «άντε γαμ…».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γκάρι Όλντμαν στην Telegraph, είχε αναφερθεί στην «αξιοπρέπεια, τη χάρη και το χιούμορ» που ο Ντέιβιντ Μπόουι αντιμετώπισε τα νέα για την ασθένειά του, καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ενδεικτικό είναι το email που του είχε στείλει, όπου έγραψε: «Γκάρι, έχω κάποια καλά και κάποια άσχημα νέα. Τα κακά νέα ήταν ότι είχε ‘το μεγάλο Κ’ και τα καλά νέα ήταν ότι ‘απέκτησα πάλι ζυγωματικά’»….

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό