17.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τα σχέδια της OnePlus για την Ευρώπη με όχημα τα Nord Ν20 και 10 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

H OnePlus ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Nord Ν20 στην Ευρώπη μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμα του 10 Pro θα γίνει τον Μάρτιο. Το OnePlus 10 Pro έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Κίνα.

Εκτός από την προσπάθειά της OnePlus να επιστρέψει στις ρίζες της flagship killer φιλοσοφίας, ιδιαίτερη σπουδή δίνεται και στο κομμάτι της εμπορικής στρατηγικής της όσον αφορά στα νέα της μοντέλα. Έτσι, το OnePlus Nord N20 αναμένεται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο μέσα στον Φεβρουάριο, μαζί με το Nord CE 2. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε ένα μοντέλο με επεξεργαστή Snapdragon 695 και δυνατότητες 5G, ενώ στη δεύτερη περίπτωση έχουμε ένα μοντέλο που βασίζεται στο OPPO Reno7 SE.

Το OnePlus 10 Pro παρουσιάστηκε αρχικά στην Κίνα, ενώ εκεί σημειώθηκε ότι σύντομα θα ακολουθήσει και μία παγκόσμια παρουσίαση για τη διάθεσή του σε όλες τις αγορές. Αυτό αναμένεται να γίνει τον προσεχή Μάρτιο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι αρκετά ενδιαφέροντες για την OnePlus, καθώς θα παρουσιάσει μία Smart TV, wearables και νέα γενιά ασύρματων ακουστικών.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό