16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δίας – Πλούτωνας Σύνοδος

Εάν χρησιμοποιήσεις σωστά αυτή την πολύ δυναμική όψη, μπορείς να βγάλεις στην επιφάνεια κρυφές πτυχές του εαυτού σου που ούτε εσύ ο ίδιος πίστευες ότι τις έχεις. Η εσωτερική σου δύναμη είναι αυτή που θα σου ανοίξει καινούριους δρόμους, πιο σωστούς προς τον σκοπό σου.

Δίας – Πλούτωνας τρίγωνο Αφροδίτη

Πρόκειται για μια αρμονική όψη που σε βοηθάει αυτό τον καιρό της απομόνωσης να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου, παρόλη την απομόνωση. Βρες χρόνο για να βελτιώσεις το πώς βλέπεις Εσένα, χτίζοντας την αυτοεκτίμησή σου. Επίσης, αν σκεφτείς έξυπνα, μπορείς να βρεις και εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, ακόμα και τώρα στα δύσκολα.

Ουρανός τετράγωνο Σελήνη

Οι ριζοσπαστικές λύσεις έχουν τη τιμητική τους σήμερα, οπότε αν σκεφτείς εναλλακτικά, θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Ενέργησε με διαφορετικότητα, βρίσκοντας λύσεις έξω από τα συνηθισμένα, για να ξεπεράσεις όποιες δυσκολίες επιβάλλουν οι καιροί. Επαφές μέσω Ίντερνετ ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ποσειδώνας σύνοδος Ερμής

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς οι πληροφορίες που θα λάβεις ενδέχεται να είναι παραπλανητικές. Μην δώσεις βάση σε fake news, αλλά ζύγισε πολύ προσεκτικά όσα ακούς και όσα λες. Μην διασπείρεις κουτσομπολιά και μην πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις ανθρώπους προτού διασταυρώσεις τα όσα λέγονται. Η ωριμότητα σήμερα θα σε προφυλάξει από παγίδες.

Κρόνος Σύνοδος Άρης

Μην επιτρέψεις στο άγχος και στα νεύρα σου να καθορίσουν την ημέρα σου, καθώς θα νιώθεις την ανάγκη να ξεσπάσεις οτιδήποτε έχεις μέσα σου και σε καταπιέζει. Η ημέρα ενδέχεται να δοκιμάσει το νευρικό σου σύστημα, καθώς θα νιώσεις μια καταπίεση από την οποία θα θελήσεις να βγεις. Βρες δημιουργικούς τρόπους να ισορροπήσεις το νευρικό σου σύστημα, για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Τα Ζώδια του Νερού ( Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του 2ου & 3ου δεκαημέρου)

Προσοχή: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, τα σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια της συνόδου Δία-Πλούτωνα και των θετικών όψεων της Σελήνης και η επιρροή των αρνητικών όψεων της Σελήνης εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από τον Δημήτρη Μητσόπουλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό