15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

-Η ανατολή του ηλίου είναι στις 06:08 πμ και δύει στις 20:37 το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκεται στην 4η μοίρα και 22′ των Διδύμων και κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 8 μοίρες και 6′ των Ιχθύων, όπου ο λόγος γίνεται έντονος, με πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνό του τόσο με το Δία από τον Αιγόκερω, όσο και με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δίνουν αισιόδοξη σκέψη πρακτική  οργανωμένη αλλά και πειθαρχημένη.

-Η Σελήνη θα βρίσκεται το πρωί στη 2η μοίρα και 7′ του Καρκίνου, πολύ κοντά στον Ερμή από τους Διδύμους, μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή Σελήνη. Εύστοχος λόγος θετικό συναίσθημα. Θα κάνει όψη τριγώνου με τον Άρη από τους Ιχθύς και όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από τις 8 μοίρες και 29′ του Κριού, που θα φέρνει στο νου τη νοσταλγία.

-Η Αφροδίτη από τις 19 μοίρες και 3′ των Διδύμων, σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στις 20 μοίρες και 43′  από τους Ιχθύες αλλά και χιαστή με τον Πλούτωνα, θα δίνει τόνους ρομαντισμού, ιδεαλισμού αλλά και ψευδαισθήσεων. Ο Ερμής με την Αφροδίτη θα βρίσκονται σε σύνοδο, ο λόγος οι πράξεις και η αισθητική θα αποκτούν λεπτότητα.

-Ο Ερμής από τις 24 μοίρες και 42′ των Διδύμων, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, όπου δεν αποκλείεται να κυκλοφορεί πολλή παραπληροφόρηση.

-Ο Άρης από την 8η μοίρα και 6′ των Ιχθύων, θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Πλανήτη Ουρανό από την 8η μοίρα και 6′ του Ταύρου, όπου δίνει εφευρετικότητα δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

-Ο Δίας από τις 27 μοίρες και 3′ του Αιγόκερου, βρίσκεται σε σύνοδο με το Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και στις 24 μοίρες και 47′, με τονισμένη την ανάγκη του μηδενισμού και της αναγέννησης. Και σε σύνοδο με τον Κρόνο στην 1η μοίρα και 47′ από τον Υδροχόο, που καινοτόμες ιδέες μπορούν να χτιστούν. Ενώ με την όψη χιαστί που θα κάνει με τον Βόρειο Δεσμό από τους Διδύμους στις 29 μοίρες και 9′, ταλέντα κάποιες παλιές φιλοδοξίες θα βγαίνουν στην επιφάνεια και ίσως επανεξεταστούν.

-Ο Ουρανός θα έχει όψεις εξαγώνου τόσο με τη Σελήνη το πρωί όσο και με τον Άρη.

-Ο Πλούτωνας θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη εξαιρετική για τους καλλιτέχνες, που δίνει αρκετή δημιουργικότητα αλλά φέρνει παράλληλα και ταλέντα στην επιφάνεια.

*Ευνοούνται  με περίσσεια ενεργητικότητα Παρθένοι Ιχθύς Καρκίνοι και Δίδυμοι, που έχουν εκτός από τον Ήλιο τους στις 7-9 μοίρες των ζωδίων αυτών ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους αλλά και όσοι έχουν αυτούς τους δείκτες και στις αντίστοιχες μοίρες.

*Ας προσέξουν τις εξιδανικεύσεις όσοι είναι Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες ή όσοι έχουν πλανήτες ωροσκόπο ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου του στις 19, 20 και 21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό