16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Παρί

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν με την Στρασμπούρ, αλλά τελικά επικράτησε με 4-2 και προχωρά στη Ligue 1 έχοντας το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές.

Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς που είχαν γεμίσει το «Παρκ ντε Πρενς» για ν΄ αποθεώσουν τον Λιονέλ Μέσι και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (σ.σ. αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών ο Εμπαπέ), οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Ικάρντι, Εμπαπέ και Ντράξλερ, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος… τα χρειάστηκαν όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 

Χωρίς τους Μέσι, Νεϊμάρ που είναι ακόμη ανέτοιμοι, αλλά και τον τραυματία, Σέρχιο Ράμος, η Παρί μπήκε πολύ… χαλαρή στην επανάληψη, με τους παίκτες της να θεωρούν το ματς…. τελειωμένο.

Ήδη πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου στο β΄ μέρος ο Γκαμεϊρό και ο Αζόρκ έφεραν την Στρασμπούρ… σε απόσταση αναπνοής στο 64′.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, όμως η αποβολή του Αλεξάντρ Τζικού άλλαξε ξανά τις ισορροπίες. Το μομέντουμ επανήλθε για την Παρί και ο Πάμπλο Σαράμπια στο 86′ αποκατέστησε την τάξη και επανέφερε τα χαμόγελα στους φίλους της Παρί.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό