23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα «δώρα» του Τσόρι από την Αργεντινή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, που αγαπήθηκε όσο λίγοι κατά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να προσφέρει στην πειραϊκή ομάδα, κι ας είναι μακριά της.

Ο Αργεντινός άσος έχει αναλάβει το scouting των «ερυθρόλευκων» στη Νότια Αμερική και δη στην Αργεντινή, προσπαθώντας να ανακαλύψει ταλέντα για την πρώην ομάδα του, προτού πάρουν συμμετοχές σε κάποιους από τους μεγάλους συλλόγους της χώρας και η τιμή τους γίνει απλησίαστη για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι ο Τσόρι έχει σημειώσει στη λίστα του κάποιες περιπτώσεις νεαρών που θα ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό, καθώς εκτιμά ότι πληρούν τις προδιαγραφές και τα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει ο σύλλογος.

Πρόκειται για τον 16χρονο Ντάριο Αριέλ Σαρμιέδο της Εστουδιάντες, που παίζει τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως εξτρέμ, τον Χουάν Πάμπλο Κριλάνοβιτς (18, Λανούς) και τον κεντρικό μέσο Μάτκο Μίλβεβιτς (19, Αρχεντίνος Τζούνιορς).

Ακόμη, υπάρχουν και τρεις 18χρονοι από τη Ρίβερ Πλέιτ, που είναι οι Σαντιάγκο Σιμόν (δεξί εξτρέμ), Λουτσιάνο Βέρα (πλάγιος μπακ) και Τόμας Λεκάδα (στόπερ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό