18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τα γήπεδα είναι ξεπερασμένα, η Μπάγερν έκανε προπόνηση σε χαλιά και πολυελαίους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης (09/04, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD) για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του UEFA Champions League. Ωστόσο, πολύ πριν ξεκινήσει η σπουδαία αναμέτρηση, η βαυαρική ομάδα έγινε viral στο διαδίκτυο ένεκα της… νέας και πρωτότυπης διάστασης που έδωσε στην προετοιμασία της πριν το παιχνίδι.

Ο λόγος αφορά το… μέρος και τις συνθήκες υπό τις οποίες έκαναν προπόνηση οι παίκτες του Τόμας Τούχελ οι οποίοι έκαναν τις καθιερωμένες ασκήσεις τους, όχι σε κάποιο γήπεδο, ούτε καν σε έναν χώρο που να θυμίζει αθλητισμό. Τουναντίον, επέλεξαν μια… αίθουσα δεξιώσεων του πεντάστερου ξενοδοχείου Μέριλμποουν.

Μάλιστα, αν κάποιος αναρωτήθηκε για την επικινδυνότητα του εν λόγω εγχειρήματος, οι παίκτες της Μπάγερν έπαιξαν ακόμα και ποδοβόλεϊ. Δεν φάνηκαν να δυσκολεύονται ιδιαίτερα, με το γρασίδι να έχει αντικατασταθεί από χαλιά και ο ανοιχτός ουρανός από… πολυελαίους.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο χρεώνει με την ώρα την χρήση αυτού του είδους τις αίθουσες δεξιώσεων, με το κόστος να ανέρχεται ακόμα και στις τέσσερις χιλιάδες ευρώ και να προκαλεί ίλιγγο για οποιονδήποτε που δεν… λέγεται Μπάγερν Μονάχου ή δεν είναι αναλόγου οικονομικού στάτους όπως ο σύλλογος της Βαυαρίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό