18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα «έσπασε» στον Ρουβά η Εθνική Πόλο Γυναικών μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Γυναικών στην Κροατία και μαζί με το χάλκινο μετάλλιο, πήραν και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι! Έτσι, οι αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας αποφάσισαν να πάνε να το… γιορτάσουν στον Σάκη Ρουβά και σε νυχτερινό κέντρο.

Τα κορίτσια που μας έκαναν υπερήφανους παρακολούθησαν από κοντά το μουσικό αυτό σχήμα, στο οποίο τραγουδάνε ο Σάκης Ρουβάς και οι Μέλισσες την Παρασκευή (19/01). Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς φώναξε τις Εθνική μας ομάδα επάνω στην πίστα για να τραγουδήσουν παρέα το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», ενώ είπε στους θαμώνες του κέντρου, «ένα μεγάλο χειροκρότημα για την Εθνική Ομάδα Πόλο των κοριτσιών! Πάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας».

Η Ελλάδα πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία και αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ισπανία, η οποία έχασε στον μεγάλο τελικό με 8-7 από την Ολλανδία, έχοντας κατακτήσει, βέβαια, τον τίτλο τις δύο προηγούμενες φορές. Έτσι, η Εθνική μας αντιμετώπισε την Ιταλία στον μικρό τελικό για την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, επικράτησε της «σκουάντρα ατζούρα» με 7-6 και μαζί με το μετάλλιο, εξασφάλισε και την παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου για το 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό