23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ταξιδιώτης στο χρόνο αποκαλύπτει τις χειρότερες φυσικές καταστροφές που θα συμβούν το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ταξιδιώτης του χρόνου προειδοποιεί ότι το 2024 η ανθρωπότητα θα βιώσει τον «πιο τρομακτικό καιρό στην ανθρώπινη ιστορία».

Ένας μυστηριώδης χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης στο χρόνο από το 2804» ισχυρίστηκε ότι το 2024 θα έχει μερικές από τις πιο «τρομακτικές» καιρικές συνθήκες στην «ιστορία της ανθρωπότητας».

Ο One Cirala, ο οποίος δημοσιεύει συχνά βίντεο στο διαδίκτυο με το όνομα @infinitytimetraveller , έχει αποκτήσει εκατοντάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα τρομακτικά βίντεο… προειδοποιήσεων σχετικά με υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα. Ο συγκεκριμένος χρονοταξιδιώτης έχει κάνει προβλέψεις στο παρελθόν για τα πάντα, από εκρήξεις ηφαιστείων έως την απόκτηση υπερδυνάμεων από τον άνθρωπο.

Ωστόσο, σε ένα πρόσφατο κλιπ, ο συνωμοσιολόγος του TikTok έχει προειδοποιήσει για μια σειρά από γεγονότα που πιστεύουν ότι θα πραγματοποιηθούν φέτος, μεταξύ αυτών και ο καιρός. Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3.000 προβολές, περιέγραψαν τη φετινή χρονιά ως την πιο «τρομακτική και χειρότερη» χρονιά για φυσικές καταστροφές καθώς λένε ότι ακόμη και το ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone θα εκραγεί πριν τελειώσει το έτος.

Ο αυτοαποκαλούμενος time warper έγραψε: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Είμαι ένας χρονοταξιδιώτης γνωστός ως The One Cirala, αυτές είναι . Το 2024 είναι το πιο τρομακτικό και χειρότερο έτος στην ιστορία της ανθρωπότητας από άποψη καιρού.

@infinitytimetraveler 2024 will be the one to lose… #fyp #viral #timetravel #timetraveler #fypage #theonecirala #xyzbca #entertainment #mystery #trending #discover ♬ Black Order – SoundridemusicΑυτές είναι οι προβλέψεις του

30 Μαΐου – « Εμφανίζεται ένας νέος τύπος καταιγίδας, που ονομάζεται Venom Rain και η βροχή είναι τοξική. Κατά 25% μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδος καρκίνου αν έρθεις σε επαφή μαζί του».

13 Σεπτεμβρίου – «Εμφανίζεται το πρώτο υπερκαλάμι, ένας τυφώνας με ταχύτητες ανέμου άνω των 800 χλμ./ώρα. Διαρκεί για 9 συνεχόμενες ημέρες, χτυπώντας πρώτα τη Λατινική Αμερική και το Μεξικό, μετά τη Φλόριντα, τη Γεωργία και τη Νότια Καρολίνα στις ΗΠΑ».

4 Οκτωβρίου – «Το ηφαίστειο Yellowstone εκρήγνυται. Είναι ένα υπερηφαίστειο που εκτείνεται στις μισές ΗΠΑ, καλύπτοντας ολόκληρη τη χώρα με στάχτη και καπνό.

25 Δεκεμβρίου – «Ένας αστεροειδής που οι άνθρωποι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη χτυπά τη Γη και συγκεκριμένα την Ευρώπη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό