16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τέλος στην καριέρα μπασκετμπολίστα έδωσε η FIBA μετά από παράνομο στοιχηματισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλιβερά τα νέα για τον μπασκετμπολίστα, Μάρκο Ράντονιτς, του οποίου του ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της FIBA ο μόνιμος και δια βίου αποκλεισμός του από τα μπασκετικά γήπεδα. Ο Σέρβος -πρώην- επαγγελματίας μπασκετμπολίστας κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό κάτι που εντέλει επιβεβαιώθηκε και έδωσε ένα πρόωρο και άδοξο τέλος στην καριέρα του όντας στα 31 του έτη.

Ο καλαθοσφαιριστής, με ύψος 1.91 και με άριστο καταρτισμό, «χαιρέτησε» οριστικά το παρκέ, τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα. Ο παράνομος στοιχηματισμός που φέρεται να υλοποιούσε, και να έπραττε, τον κατέστησαν ακατάλληλο για την επαγγελματική πορεία στο άθλημα με την ομοσπονδία της FIBA, να του «κλείνει» την πόρτα επ’ αορίστου. 

Ο Σέρβος, ήταν μάλιστα κοινός γνώριμος και πρώην συμπαίκτης, του καλαθοσφαιριστή του Προμηθέα Πάτρών , Χάντερ Χέιλ. Οι δύο τους συντέλεσαν συμπαίκτες την περσινή αγωνιστική περίοδο 2022-23 στην ομάδα της γενέτειράς του Μπόρατς Τσάτσακ. Μάλιστα, οι διακρίσεις δεν έλειπαν από την καριέρα του σαν αθλητής, έχοντας κατακτήσει στην μεγαλύτερη μπασκετική του διάκριση το Σερβικό Λιγκ Καπ, την χρονιά 2019, αλλά ακόμη είχε βρεθεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του στην πορεία τους στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ακόμη, ομάδες που είχε αγωνιστεί στην καριέρα του ήταν μεταξύ άλλων οι: Νάπρεντακ, Σλόγκα, Βοϊβοντίνα, Μπόρατς, Ίσκρα, Νταϊνάμικ, Νόβι Πάζαρ, Μπάλκαν, Ζελέζνικ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό