22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Σάκιτς, πήρε μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Εμάνουελ Σάκιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία έδωσε τα χέρια με την Κηφισιά για την απόκτηση του Αυστριακού μπακ.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά, καθώς οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την παραχώρησή του, σεβόμενοι την επιθυμία του.

Ο Αυστριακός μπακ έπαιξε στην Κηφισιά και στα τρία παιχνίδια της Stoiximan Super League, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ, ενώ με τον Ατρόμητο έπαιξε ως αλλαγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά: “Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας.

Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς αποχαιρέτισε την ομάδα των Βορείων Προαστίων με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο μέλλον.

“Μεγάλη μου τιμή να είμαι αρχηγός της Κηφισιάς. Ήταν σύντομο, αλλά ένα ταξίδι που θα θυμάμαι πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για το χρόνο που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια, το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία και το συμβούλιο που δέχτηκαν την ευχή μου για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρώσετε τον στόχο της φετινής σεζόν. Εύχομαι τα καλύτερα”, ήταν τα αποχαιρετιστήρια λόγια του 32χρονου μπακ στην Κηφισιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό