20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Τέλος» ο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει ο Λουτσέσκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του «Δικεφάλου» του Βορρά και την επόμενη σεζόν. 

Ο Ουρουγουανός στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τους διοικούντες την ΠΑΕ, και η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες, ενημερώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Ήταν γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα ότι η σημερινή ημέρα θα ήταν κομβική για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στην τηλεδιάσκεψη ήταν «παρόντες» ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο Πάμπλο Γκαρσία και το επιτελείο του.

Όπως διέρρευσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ευχαρίστησε θερμά τον 44χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά που έκαναν και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια όπου κι αν εργαστούν.

Αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση των Κυπελλούχων Ελλάδας στο θέμα προπονητή, η ουσία, όμως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου τεχνικού του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης.

Οι πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι με τον Ρουμάνο τεχνικό επήλθε πλήρης συμφωνία και θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας με στόχο να την οδηγήσει και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία 24ωρα ο Λουτσέσκου βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και τελικά επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλα τα επίπεδα. Επί των ημερών του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το μοναδικό νταμπλ της ιστορίας του και δέχτηκε να επιστρέψει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια.

Οι όποιες μικροπαρεξηγήσεις υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, κατά την αποχώρήση του έμπειρου τεχνικού από την Τούμπα το 2019, ξεπεράστηκαν και πλέον όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει η ημερομηνία που ο Λουτσέσκου θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας με στόχο να την κάνει ξανά πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της Super Leagueί.

Θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ με τους στενούς του συνεργάτες του και θα αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας του που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό