20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Τέλος» η σεζόν στην Κροατία, απέλυσε όλο το προσωπικό η Τσιμπόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόωρο τέλος έλαβε η σεζόν στην Κροατία, καθώς την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόκειται για άλλη μία ευρωπαϊκή Λίγκα η οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της σεζόν χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή ή υποβιβασμούς, ενώ οι ομάδες που συμμετείχαν στην κορυφαία κατηγορία θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα (2020/2021).

Την ίδια ημέρα (1/4), η ιστορική ομάδα του Ζάγκρεμπ, Τσιμπόνα, ο σύλλογος που έχει αναδείξει τεράστιες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως οι Ντράζεν Πέτροβιτς και Κρέζιμιρ Τσόσιτς, ανακοίνωσε πως απολύει όλο το προσωπικό της!

Ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Βέλιτς, πάντως, έκανε γνωστό πως θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία την επόμενη σεζόν, δηλώνοντας στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του: «Πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο και μετά το τέλος της πανδημίας όλοι οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην εργασία τους».

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει ότι «για οικονομικούς και οργανωτικούς λόγους έχει επηρεαστεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και αποφάσισε να τερματίσει τις συμβάσεις εργασίας σε όλο το προσωπικό του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό