23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η ομάδα των 6+6 δεν βλέπει «προϋποθέσεις συμβίωσης» με Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τρόπο που προαναγγέλλει τις εξελίξεις η ομάδα των 6+6, προεξαρχούσης της Έφης Αχτσιόγλου δίπλα στην οποία στέκονται πρωτοκλασάτα στελέχη όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Θεανώ Φωτίου, η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενημέρωσε για εκείνα που διημείφθησαν στη σχεδόν δεκάωρη συνδιάσκεψη της Κυριακής (19/11).

Η σχετική ενημέρωση από τη συντονιστική ήταν μεν άτυπη, αλλά ταυτόχρονα αποτύπωσε τη διάθεση απόσχισης από το υπόλοιπο σώμα του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που, όπως επισημάνθηκε σε κάθε τόνο και με ξεκάθαρο τρόπο, «δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα».

«Στην σημερινή συζήτηση πήραν μέρος περισσότερα από 1.000 στελέχη από όλη την Ελλάδα. Η κοινή εκτίμηση είναι ότι με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης. Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους.

Δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνομωσίας και προσωπικές επιθέσεις. Η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ανέφερε το κείμενο που μοιράστηκε στα Μέσα ενημέρωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό