18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συντετριμμένη η Νάντια Χαλαμανδάρη στην κηδεία του συζύγου της – Χέρι – χέρι με τον 8χρονο γιο τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Νάντια Χαλαμανδάρη καθώς την 1η Μαρτίου, στα 50 του μόλις χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της, Fernando de Borbón, αγαπημένος πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Felipe και ανιψιός του Χουάν Κάρλος.

Ο Don Fernando Humberto Gómez-Acebo de Borbón, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, δίνοντας σκληρή μάχη, καθώς τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Η κηδεία του Fernando de Borbón τελέστηκε στις 3 Μαρτίου στη Μαδρίτη και το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, μέλη της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και ο βασιλιάς Φελίπε.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη, συντετριμμένη, κρατούσε από το χέρι της τον 8χρονο γιο τους Νικόλα.

Στην προσωπική του ζωή ο Fernando de Borbón παντρεύτηκε τη Mónica Martin Luque στις 26 Νοεμβρίου 2006 στο Real Monasterio de la Encarnacion παρουσία ολόκληρης της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς ήταν ανιψιός του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α’. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα και πήρε διαζύγιο το 2013. Οι δυο τους παρέμειναν καλοί φίλοι.

Ο Φερνάντο παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στις 31 Μαΐου 2016 με πολιτικό γάμο που έγινε στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Νάντια Χαλαμανδάρη.

Πέντε ημέρες μετά τον γάμο, η Νάντια Χαλαμανδάρη γέννησε τον γιο τους, Νικόλα, σε κλινική της Αθήνας.

Όταν υπήρξαν φήμες περί χωρισμού, το 2017, ο Fernando de Borbón τις διέψευσε.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό