21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Συνομιλίες στο κινητό «έκαψαν» δάσκαλο για σχέση του με μαθήτρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ευβοίας ο δάσκαλος δημοτικού στην Ερέτρια ο οποίος πριν 3,5 χρόνια είχε συλληφθεί μετά από ανώνυμη καταγγελία για κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που είχε συμπληρώσει τα 12 καθώς και για πορνογραφία ανηλίκου με τη μορφή της προμήθειας και της κατοχής φωτογραφικού υλικού . Η απόφαση του  δικαστηρίου κήρυξε ένοχο χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Μετά την καταδικαστική απόφαση ο συνήγορος της οικογένειας της ανήλικης, που σήμερα έχει πια ενηλικιωθεί, Γιάννης Καλαβρής δήλωσε ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια νομική δικαίωση για την οικογένεια και ιδίως για την εντολέα του.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, o κατηγορούμενος εκτελούσε χρέη δασκάλου αλλά και υποδιευθυντή sto 1o δημοτικό σχολείο Ερέτριας όταν συνήψε ερωτική σχέση με μαθήτρια. Το περιστατικό κατήγγειλε καθηγήτρια της περιοχής στο Τμήμα Ασφάλεια Χαλκίδος το οποίο προχώρησε στη σύλληψή του, κατά την οποία ομολόγησε την ερωτική σχέση.

Μετά από σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί συνέλλεξαν εκατοντάδες φωτογραφίες και μηνύματα από το κινητό του δασκάλου, στις οποίες αποδεικνύονταν οι περιπτύξεις με την ανήλικη.

Τι έγραφε στη 12χρονη

Πολλά ήταν τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του, όπου ο κατηγορούμενος δεν δίσταζε να ρωτήσει το ανήλικο κορίτσι ακόμη και πως θα ήθελε να ονομάσουν τα παιδιά τους όταν γεννηθούν.

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του, άλλες δυο μαθήτριες του ίδιου σχολείου έσπευσαν να τον καταγγείλουν για απόπειρα αποπλάνησης τους. Μάλιστα η μια εκ των δυο κατέθεσε ότι την κλείδωσε μέσα σε αίθουσα του δημοτικού σχολείου, όταν είχε επισκεφθεί το σχολείο, προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό