27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Το κινητό «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ, που θα χρησιμοποιηθεί ως κινητό «στρατηγείο», ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινά από το Σάββατο (11/5) περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα τροχόσπιτο, έφτασε την Πέμπτη (9/5) από τη Μεγάλη Βρετανία και θα είναι το κινητό «στρατηγείο» του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις επόμενες ημέρες, με το οποίο σχεδιάζει να «οργώσει» την Ελλάδα μέχρι τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το κινητό «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη εντόπισε ο τηλεοπτικός σταθμός Star o οποίος μετέδωσε ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να τοποθετηθεί σε αυτό ένα γραφείο για τις ανάγκες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των συνεργατών του.

Στο τροχόσπιτο έχουν ήδη τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα» και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τις περιοδείες σε Αττική, Θεσσαλία και Μακεδονία και αλλού.

Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο» – όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη – ήταν του ίδιου πριν από έναν μήνα και όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ θυμίζει λίγο την εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα το 2012 όταν ο Αμερικανός πρόεδρος με το «Grand Force 1» όργωσε τις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο με το κινητό στρατηγείο του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος μετά το κότερο με το οποίο «εκστράτευσε» σε 29 νησιά του Αιγαίου, τώρα επιστρατεύει ένα… τροχόσπιτο για να συνεχίσει τις περιοδείες του στην ηπειρωτική Ελλάδα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό