20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει το επικίνδυνο και ανεύθυνο υγειονομικό σαμποτάζ με fake news ο κ. Πολάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο κ. Πολάκης, στο νέο του διαδικτυακό αντιεμβολιαστικό κρεσέντο, δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «η παραλλαγή Δέλτα πρακτικά δεν καλύπτεται καθόλου από τα εμβόλια Astra και Johnson» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνει, «αγνοώντας πλήρως τις παγκόσμιες έρευνες, την ώρα που όλη η κοινωνία και ο επιστημονικός κόσμος δίνουν συντονισμένα τη μάχη υπέρ του εμβολιασμού, που είναι το μοναδικό εργαλείο ανάσχεσης της πανδημίας και ανάκτησης της ελευθερίας μας, ο γιατρός και πρώην αναπλ. υπουργός Υγείας συνεχίζει το επικίνδυνο και ανεύθυνο υγειονομικό σαμποτάζ διαδίδοντας fake news».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η εν λόγω ανάρτηση του κ. Πολάκη είναι «ο ορισμός της διασποράς ψευδών ειδήσεων με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ποιες έρευνες αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του; Με βάση ποια επιστημονικά στοιχεία μιλάει; Το ερώτημα είναι απλό: Ο πρώην αναπλ. Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης εκφράζει τη  θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Με βάση αυτά που λέει, αν ο κ. Πολάκης βρισκόταν σε υπουργική θέση, προφανώς δεν θα οργάνωνε εμβολιασμούς και θα καλούσε τους πολίτες να μην εμβολιαστούν» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό