20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η λύση του γρίφου στις δολοφονίες των Παγιδευμένων είναι τελικά ο fake Ιάσονας και ο αδελφός του Άκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα συμβεί με την απαγωγή της Δάφνης και τη δολοφονία του Γιώργου; Οι Παγιδευμένοι, είναι στην πιο κρίσιμη στιγμή τους. 

Σε κατάσταση πανικού βρισκόμαστε στους Παγιδευμένους με όλη την τηλεοπτική παρέα να αναζητά τη Δάφνη, τη μικρή αδελφή του Δημήτρη και με τον τηλεοπτικό πατέρα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη να νοσηλεύεται τραυματισμένος και σε κρίσιμη κατάσταση. Τι θα συμβεί με τη μικρή Δάφνη και γιατί όλα οδηγούν ξανά στον Αλέκο Χατζή;

Ο fake Ιάσονας Χατζής

Ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους ζει ένα προσωπικό δράμα αλλιώτικο από όσα έχει ζήσει στο παρελθόν, γιατί κινδυνεύει η ζωή του πατέρα του Σπύρου και της μικρής αδελφής του Δάφνης. Για αυτό τον λόγο και το διαζύγιο με την Άννα έχει παγώσει και εκείνη προσπαθεί να του συμπαρασταθεί όσο μπορεί. Ο Σταύρος με τον Ανδρέα κάνουν εκ νέου σχέδιο δράσης για να βρουν τους απαγωγείς. Παράλληλα με τον δολοφόνο της Μαριάννας.

Ο Θοδωρής θα βρει ένα στοιχείο που οδηγεί στην αδελφή του, το οποίο του το δίνει ο Κώστας. Ο πιτσιρικάς που τρώει διαρκώς ηλιόσπορους και έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν και την Άννα. Και μαζί θα πάνε στον Δημήτρη.

Είναι αξιόπιστος ή είναι μία ακόμη παγίδα; Ανήκει στη βαλκανική μαφία που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της Μαριάννας; Και οι δύο υποθέσεις τελικά σχετίζονται. Γιατί όπως ήδη σου έχω πει, ο Κώστας είναι ο αδελφός του Άκη που ζητά εκδίκηση. Εν δυνάμει ένας νέος δολοφόνος;

Αναπάντεχα και ενώ ο Σταύρος έχει βγάλει από την υπόθεση τον Δημήτρη λόγω συναισθηματικής συσχέτισης με τα θύματα, η δολοφονία του βοηθού του Γιώργου θα τους σοκάρει όλους και θα τους μπερδέψει. Φαίνεται ότι οι ένοχοι δεν εγκαταλείπουν τόσο εύκολα τις παράνομες πράξεις τους και στέλνουν μήνυμα για να σταματήσουν οι έρευνες.

https://www.instagram.com/p/C5g0nv1sleb/

Και κάπου εκεί θα δεις και την εμπλοκή του Αλέκου Χατζή. Ο οποίος έχει πια καταλάβει πως ο γιος του Ιάσονας, κάτι κρύβει. Για την ακρίβεια, κρύβει την πραγματική του ταυτότητα. Ο δαιμόνιος δικηγόρος θα βάλει κάποιον να παρακολουθεί τις κινήσεις του. Θα εκπλαγεί όταν μάθει πως η μητέρα του Ιάσονα βρίσκεται σε ίδρυμα με άνοια και πως ο πραγματικός Ιάσονας δεν βρίσκεται στη ζωή. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνει πως κάτι έχει συμβεί. Πριν ανακαλύψουν όλοι τους σκοπούς του, ο Χατζής θα μεταφέρει την πληροφορία στον Δημήτρη και στον Σταύρο.

Είναι από τις σπάνιες φορές που θα τους βοηθήσει. Συλλεκτική στιγμή. Ο ρόλος του Ιάσονα δεν θα ξεκαθαριστεί ακόμη. Και δυστυχώς όχι πριν συμβεί ένα ακόμη τραγικό γεγονός. Το καλό είναι πως η Δάφνη σύντομα θα βρεθεί, στο σημείο που υπέδειξε ο Κώστας, ενώ ο πατέρας του Δημήτρη θα γυρίσει στο σπίτι. Δεν λέμε τέλος καλό, όλα καλά. Γιατί έρχεται μεγαλύτερη τραγωδία με τη δολοφονία του Σταύρου. Δες και παρακάτω.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό