17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεργασία Tag Heuer με Nintendo για limited edition Mario Κart ρολόγια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Tag Heuer ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι συνεργάστηκε με τη Nintendo για άλλη μια φορά για δύο limited edition Mario Kart ρολόγια. Θυμίζουμε πως τον Ιούλιο του 2021 ο κατασκευαστής ρολογιών και ο game developer κυκλοφόρησαν ένα smartwatch με θέμα το Super Mario. Τώρα αφαιρείται το “smart” από την εξίσωση και προσφέρεται ένα ζευγάρι παραδοσιακών μηχανικών ρολογιών με θέμα το Mario Kart.

Το πρώτο, το Tag Heuer Formula 1 X Mario Kart Limited Edition αποτελείται από έναν αυτόματο χρονογράφο Caliber 16 και διατίθεται σε χαλύβδινη θήκη 44 mm. Διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές αναφορές στο Mario, όπως το λογότυπο Mario Kart στην κεραμική στεφάνη, ένα Mario Kart power-up που αλλάζει κάθε μέρα στο παράθυρο ημερομηνίας, καθώς και το σύμβολο “M” στο στέμμα.

Το μαύρο καντράν κάτω από την οθόνη διαθέτει ένα καρό σχέδιο εμπνευσμένο από τις πίστες αγώνων Mario Kart. Το Tag Heuer X Mario Kart Limited Edition παράγεται σε σειρά 3.000 τεμαχίων και κοστίζει 4.300 δολάρια.

Το δεύτερο ρολόι, το Tag Heuer Formula 1 x Mario Kart Limited Edition Chronograph Tourbillon, είναι απόλυτα πολυτελές και οικονομικά απλησίαστο. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Formula 1 X Mario Kart Limited Edition και στεγάζεται σε θήκη από τιτάνιο 45 mm με sapphire crystal  στο πίσω μέρος που αποκαλύπτει το εσωτερικό του ρολογιού.

Το μεγάλο ανοιχτό καντράν στο μπροστινό μέρος δείχνει ένα tourbillon 60 δευτερολέπτων που περιστρέφεται μαζί με ένα καντράν με τον Mario σε αγώνες καρτ Bullet Bill, ενώ ο rotor στο πίσω μέρος είναι χαραγμένος με τον Mario, τον Luigi και την Princess Peach.

Σύμφωνα με την Tag Heuer, θα κατασκευαστούν μόνο 250 κομμάτια από το ρολόι το οποίο θα κοστίζει 25.600 δολάρια.

Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στις 20 Οκτωβρίου, αλλά πρέπει να εγγραφείτε μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα δύο ρολόγια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό