23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συμμετοχή της Kia Hellas στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ιδιαίτερη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε και φέτος το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, η εμβληματική και πληρέστερη έκθεση για όσους αγαπούν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, στο διάστημα 6-10 Δεκεμβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, αποτελώντας για ακόμη μία φορά το ναυτικό γεγονός της χρονιάς. Δυναμικό  παρόν  έδωσε η Kia Hellas και στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών  – σε συνέχεια του 3ου Olympic Yacht Show 2023 που συμμετείχε στις 19-22 Οκτωβρίου – με  ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Hall 1/E8  παρουσιάζοντας τα παρακάτω  νεοαφιχθέντα στην Ελληνική αγορά  μοντέλα της:
-Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, 7θέσιο EV9 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Kia  και ανακηρύχθηκε «Γερμανικό Πολυτελές Αυτοκίνητο του χρονιάς 2024».  To Κia EV9 ξεχωρίζει για την τολμηρή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση και συνδυάζεται με 4κίνηση, μπαταρία 99,8kw, αυτονομία έως 563 χλμ. και δυνατότητα φόρτισης 249 χλμ. σε μόλις 15 λεπτά και

-Tο εντυπωσιακό και αμιγώς ηλεκτρικό EV6 GT που έχει βραβευτεί ως «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων 2023» και συνδυάζει το σπορ σχεδιασμό, τους τεράστιους χώρους και τις καθηλωτικές επιδόσεις (585ps,  0-100 σε μόλις 3,5’’ και τελική ταχύτητα 260Km/h).

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα  πραγματοποίησης Test drive των δημοφιλέστερων μοντέλων της εξηλεκτρισμένης γκάμας της Kia : EV9, EV6  και Sportage Plug-in Hybrid. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Test Drives και πιο συγκεκριμένα στην πίσω πλευρά του περιπτέρου της Kia στον εξωτερικό χώρο και με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και να απολαύουν τις οδηγικές ικανότητες και τις τεχνολογικές καινοτομίες των  νέων μοντέλων της Kia μέσα από πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές ειδικές διαδρομές  που επιλέχθηκαν στην πέριξ περιοχή.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό