16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 3,3 κιλά ηρωίνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (30-3-2024) στο Περιστέρι , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 3 ημεδαποί (άνδρας και 2 γυναίκες), ηλικίας 58, 45 και 40 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών  και περί όπλων.  

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η Δίωξη Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες σχετικά με την διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικών δισκίων στην Αττική από τους κατηγορούμενους, τους εντόπισε και πιστοποίησε την εγκληματική τους δράση. 

Επιπλέον ο 58χρονος κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων

Ο 58χρονος στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να αντισταθεί στον έλεγχο απωθώντας τους. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικών δισκίων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι στο Περιστέρι και έτσι πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Τα κατασχεθέντα

Από έρευνα σε οικία τους και την κατοχή τους, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

πιστόλι με 27 φυσίγγια,3 κιλά και 380 γραμμ. ηρωίνης,11,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,79 φαρμακευτικά δισκία,συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser),πτυσσόμενη ράβδος,χειροπέδες,2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,2 αυτοκίνητα,4 κινητά τηλέφωνα καιτα χρηματικά ποσά των 1.825 ευρώ, 14.000 κορωνών Ισλανδίας, 200 δολαρίων Καναδά και 60 λιρών Ηνωμένου Βασιλείου.]

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό